Detall intervenció

felicitats al guanyador i...

Intervenció de: ReptaireDesconegut | 03-09-2007


gràcies pel comentari. Sabia que el meu repte no era per guanyar però m'interessava saber si el final era molt previsible. Gràcies, quan tornis a fer de jutgessa jo participo segur!


Respostes

  • Jejeje! felicitats
    Emelkin | 03/09/2007 a les 22:42

    al guanyador!! i una forta abraçada per l'unaki! jaja, no se que era millor el meu repte o el teu comentari jajaj! crec que ha estat un repte molt bo per part de tots(si, ja ho se, no acostumo a fer reptes ni a mirarme'ls, però des dels meus ulls d'inexpert ho veig aixi que hi voleu fer!)

    Ha estat tot un plar participar-hi!

    I ara vaig a dormir que demà tinc un examen!!

    yipikaieeeeeee!
    • felicitats al guanyador i...
      ReptaireDesconegut | 03/09/2007 a les 22:49

      gràcies pel comentari. Sabia que el meu repte no era per guanyar però m'interessava saber si el final era molt previsible. Gràcies, quan tornis a fer de jutgessa jo participo segur!
      • felicitats.....
        manel | 03/09/2007 a les 23:05

        ...a la jutgessa, com que s'ha desvetllat "per fora" no hi ha sorpresa que valgui.
        Moltes gràcies Uq pels comentaris. Tens molta raó amb la repetició de l'"aquest", és flagrant. Just abans d'enviar-lo encara li he canviat coses i al final deixes de rellegir per no canviar-ne més.

        He estat alguns dies a Atenes (només tres, ja hauria volgut estar-m'hi tota una setmaneta) i la veritat és que està farcit de belleses mediterrànies (masculines i femenines), llavors només cal una mica d'imaginació...

        Per cert, hi vaig estar el cap de setmana dels focs. A Atenes no van arribar però cada tarda el cel quedava d'un rogenc infernal, i arribava un núvol carregat de cendra. I la calor que feia era realment insuportable. Literalment un forn. Apocalíptic!!!

        Salut i novament gràcies.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.