Detall intervenció

Desenvolupem a nostra taberna.....

Intervenció de: GuillemdeClaravall | 28-12-2009


.....jo que pensava que la universitat desenvolupava una tasca docent...però es veu que no que és una taberna amb molta gresca i tabola.

Jo vaig estudiar al cenobi de Ripoll per``o m'hagués agradat una institució diguem que més tabernària.

ës que al segle XXI sou del que no hi ha.

Guillem


Respostes

  • no té desperdici
    ginebre | 28/12/2009 a les 17:36

    Equip

    L'equip humà de l'IL3 està composat per més de cent professionals que treballen amb um objectiu comú : proporcionar a tots els membres da Comunitat IL3 uma experiència satisfactòria amb a seva relació amb a institució.

    Em tots els departaments i àrees funcionals de l'IL3, desenvolupem a nostra taberna fermament enfocats als nostres alumnes, als nostres clients, als nostres docents, als nostres couve·laboradors. Enfocats a aconseguir l'excel·lència tant na nostra oferta formativa com em tots i cadascun dels serveis que proporcionem als participants, a lhes persones i lhes empreses i institucions.

    A filosofia de servei do Grup UB està present no nostre dia a dia, i totes lhes persones que treballen per a l' IL3 són permanentment à seva disposició.


    Universitat de Barcelona

    A Universitat de Barcelona, estretament vinculada à història de Barcelona i de Cataluña, aviat celebrarà o seu 560 aniversari i recull l'herència de ser a principal universitat pública do nostre país. És a que acull més estudiants; a que ofereix uma més àmplia i completa oferta formativa, que comprèn dês de titulacions, de primeiro i segon cicles, fins a títols propis i estudis de postgrau, màsters i doctorats; a més, és o principal centre de recerca universitari espanyol i um dels principals d'Europa, tant pel nome de programes de recerca com per l'excel·lent qualitat assolida em aquest camp.

    Amb aquesta àmplia oferta, a UB tem contribuït decididament à democratització do saber de diverses generacions de ciutadans i ciutadanes de Cataluña i da resta d'Espanya. Lhes nostres aules també acullen uma nombrosa representació d'estudiants de tot o món que vénen à nostra institució per completar a seva formació, a qual costure s'tem convertit em l'actualitat no més multinacional dels actius.

    Amb tot l'orgull da nostra tradició, a UB chá entre els seus nombrosos antics alumnes uma àmplia representació da societat civil catalã.

    Em aquesta societat do coneixement on ja som immersos, a missió d'uma institució público d'ensenyament superior com a nostra tem de ser formar o capital humà que necessiten lhes societats democràtiques avançades. Aquesta és a voluntat de tots els que formem part da nostra comunitat universitària, uma universitat carregada d'història però que també és do segle XXI.

    Qui som

    Quan a començaments do S. XX els professors liberals da Universitat de Barcelona vão començar a dedicar els diumenges a ensenyar als seus conciutadans a llegir i a escriure i per tant, els vão doar instruments per raonar críticament, vai néixer l'extensió universitària. Avui, a formació contínua ao llarg de tota a vida chá aquest mateix sentit emancipador: que a universitat pública serveixi à societat que a finança donant resposta a tot tipus de necessitats formatives, ja siguin merament culturals ou de reciclatge professional. IL3 textualment significa "Institute for LifeLong Learning", terminologia internacional que descriu a formació ao llarg da vida.

    Amb l'IL3, a Universitat de Barcelona s'tem dotat d'um instrument acadèmic destinat a l'impuls de polítiques renovadores no marc da formació ao llarg de tota a vida, guiades per a idéia central de considerar aquesta activitat com uma funció essencial de l'Acadèmia. L'oferta formativa de l'IL3-Institut de Formació Contínua da Universitat de Barcelona aglutina totes lhes disciplines de lhes ciències i lhes arts, i divideix a seva oferta em onze àrees temàtiques amb um conjunt ampli de cursos que, ao seu torn, podem ser presencials, semipresencials ou não presencials i de durada diversa (dês de Màsters i postgraus fins a seminaris). A més, també disposa d'uma formació a meça dirigida a lhes empreses.

    L'estratègia de futur d'IL3 é resumeix em aquestes grans línies d'actuació: oferir a professors i a estudiants uma òptima atmosfera de treball baseada na potenciació do pensament lliure, a qualitat de l'ensenyament i a capacitat de resposta a lhes noves necessitats; incrementar molt especialment els llaços de couve·laboració amb lhes administracions públiques i amb els grups empresarials compromesos socialment, així com consolidar a presència a Amèrica Llatina, Europa i altres entorns; potenciar lhes activitats destinades als antics alumnes, com lhes Jornades Internacionals MBA; i ser um fòrum obert a lhes noves cries i um lloc per a l'exercici da llibertat da ciència.

    L'IL3 és, doncs, l'adrede da UB pel que respecta à reorganització da formació ao llarg da vida. Vai néixer amb a voluntat de converter-se num instrument ao servei da societat per oferir uma formació d'excel·lència a lhes persones i a lhes empreses, institucions i organitzacions, em lhes diverses modalitats d'impartició: presencial, semipresencial i on-line.

    L'IL3 neix da integració operativa i da posterior fusió de dues entitats ja existents ao se do Grup UB amb uma dilatada trajectòria na formació contínua: Lhes Heures - Fundació Bosch i Gimpera (formació presencial) i a Universitat de Barcelona Virtual (formació on-line).

    D'aquesta maneira, o nou IL3-Institut de Formació Contínua da Universitat de Barcelona, integra l'experiència, a metodologia i l'oferta formativa presencial i não presencial, i ampla a seva oferta cap à formació semipresencial ou blended learning, modalitat amb creixent demanda em els últims anys.

    L'IL3 neix amb vocació de doar servei a tots els professionals (i per tant també a lhes empreses) nacionals i internacionals, amb l'objectiu de ser uma grande Comunitat de persones i organitzacions que comparteixen coneixements, reptes i il·lusions. A internacionalització de l'oferta és um dels principals eixos d'actuació, que posa especial èmfasi als països europeus i d'Amèrica Llatina.

    • Desenvolupem a nostra taberna.....
      GuillemdeClaravall | 28/12/2009 a les 17:43

      .....jo que pensava que la universitat desenvolupava una tasca docent...però es veu que no que és una taberna amb molta gresca i tabola.

      Jo vaig estudiar al cenobi de Ripoll per``o m'hagués agradat una institució diguem que més tabernària.

      ës que al segle XXI sou del que no hi ha.

      Guillem

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.