Detall intervenció

CONQUESTA DEL DELTA - 3r dia de disbauxa: despertem l'intel·lecte!!!

Intervenció de: EmmaThessaM | 11-10-2007


És que haver-se de posar escriure... És que haver de trobar una idea... És que haver de pensar.... Perquè una cosa és llegir, una altra és fer manualitats, però escriure... Però escriure DEU pàgines... Però escriure CINC poemes... BUFFF!

DEIXA'T D'HISTÒRIES I DESPERTA LA NEURONA!!!

Com? Jugant al Brain Training, o com se digui, que no fan més que anunciar per la caixa tonta? Anant a un centre d'entrenament súpermegaespecial amagat en algun racó indòmit de l'Atlàntida? No! Una simple tanda de tres exercicis és suficient per sacsejar l'intel·lecte i reactivar els circuits cerebrals.Trencaclosques número 1 (inspirat en la Fira de Frankfurt d'enguany) - Aprendre a dir de memòria, i el màxim de ràpid possible, el següent embarbussament:

"Una polla xica, pica, pellarica, camatorta i becarica
va tenir sis polls xics, pics, pellarics, camatorts i becarics.
Si la polla no hagués sigut xica, pica, pellarica, camatorta i becarica,
els sis polls no haguessin sigut xics, pics, pellarics, camatorts i becarics".

[Pels més agosarats, també ho podeu provar en alemany, gentilesa de la Leela en una intervenció al fòrum d'ahir al vespre:

"Polli Chick, so spatzig, glatzig, krätzekratzig, lederlatzig und goldschnappschnappig,
bekam sechs Küken, so spatz, glatz, krätzekratz, lederlatz und goldschnappschnapp.
Wäre Chick nicht selbst so spatzig, glatzig, krätzekratzig, lederlatzig und goldschnappschnappig,
wär'n auch die Küken nicht so spatz, glatz, krätzekratz, lederlatz und goldschnappschnapp."]Trencaclosques número 2 (inspirat en el bagul dels records que mai recordo a on vaig guardar) - Resoldre l'endevinalla següent:

"Faig de savi i de ximplet,
faig de nen i de vellet,
faig de ric i de pagès,
ploro i canto com si res,
faig de tot. Saps qui sóc?"Trencaclosques número 3 (inspirat en la futura trobada al Delta) - Resoldre un petit problema de lògica:

"Tres amics queden per esmorzar. Quan demanen el compte, el cambrer els diuen que han de pagar 30 euros. Una vegada que han pagat, discuteixen sobre el preu i reclamen un descompte al propietari. Al final, el restaurant accedeix a tornar-los 5 euros. Els tres amics decideixen repartir 1 euros per cada un i el 2 que sobren els donen al cambrer de propina. Quan ja són al carrer, un dels amics, molt preocuapat, diu als altres que veu els comptes clars. 'Si hem pagat 10 euros cada un, i ens n'han tornat 1, resulta que hem pagat 9 euros cadascun, que multiplicat per 3 sument 27 euros, més els 2 del cambrer, 29. On és l'euro que falta?!!'"Sentiu com es desperta la neurona? Sentiu com es desperta la imaginació?

No et perdis la següent entrega: demà, les respostes dels trencaclosques i "cacem idees!!!" (només has de saber a on buscar-les)

I si encara no saps de què va la conquesta, fes clic a l'enllaç i uneix-t'hi: potser sols... Hi faltes tu.


EmmaThessaM


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.