Detall intervenció

CONQUESTA DEL DELTA - 1r dia de disbauxa: a la festa falta gent!!!

Intervenció de: EmmaThessaM | 09-10-2007


Una línia... Dues línies... Tres paràgrafs... Quatre pàgines... Cinc estrofes... Trenta consonants, sis vocals, quaranta lletres... Sóc un inútil, és impossible escriure DEU pàgines! Dos personatges, tres antagonistes, cinc delinquents, vuit policies co... Sis vocals?! No eren set? Vuit? Tres?!!!

PROU!

Respira, a fons: expira... inspira... Que tenim temps fins el 14 de novembre, començaràs a estressar-te a la primera pàgina? Començaràs per rendir-te sense ni tan sols haver-ho intentat?! No t'ho pensis tant i disfruta: és hora de divertir-se!!!

BENVINGUTS A LA PRIMERA FASE DE LA NOSTRA CONQUESTA: LA DISBAUXA ABANS DE LA GRAN BATALLA!!

Afileu els llapis, emblanquineu els papers i guardeu-los ben desats dins del calaix més inaccessible del vostre escriptori: aquesta setmana no escriurem la nostra història. ("Ah, no?" No. "I com guanyarem el concurs?" Escrivint la setmana que ve, jeje) Aquesta setmana és per passar-s'ho bé, per carregar les piles de bones intencions, per sentir-se capaç de menjar-se el món amb una queixalada: atipeu-vos bé ara que podeu, les pròximes quatre setmanes seran de dieta severa (qui avisa no és traïdor, jiji).

La setmana de disbauixa comença en dimarts i comença amb amb la fórmula magistral de tots els esciptors: la lectura. ("Dickens? Tolstoi? Cervantes? Verdaguer?" Cap d'aquests. "Serveixen per ser un geni? Per escriure un best-seller en cinc minuts?" Tampoc, em sap greu: les coses que valen la pena no es regalen.)

Et sembla que és impossible? Creus que mai no aconseguiràs arribar al Delta? Tens ganes de rendir-te abans de començar? Un mes és massa temps per esciure un relat i un grapat de poemes? Massa poc? Massa... Massa? Deixa't d'inspiracions, muses i romanços! Deixa't d'històries i llegeix! Per una vegada a la vida, deixa d'apuntar-te o desapuntar-te. Per una vegada, per només una, per només aquesta... Escriu, per divertir-te, i fes-ho amb nosaltres.

Lectura 1 - Discurs d'Steve Jobs a la Universitat d'Standford

Lectura 2 - Consells per escriure un weblog (però aplicables a la vida en general)

Lectura 3 - Consell pràctic (hi ha coses que, quan s'han de fer, s'han de fer)

I si després de llegir-ho, encara no tens ganes d'assaltar el calaix a on has tancat els papers en blanc... Continua llegint: la biblioteca està plena de peixos ;-)

I no et perdis la següent entrega: demà, "la festa continua!!!" (ja vindràn les vaques magres, ja)

Ah! I si encara no saps de què va la conquesta, fes clic a l'enllaç i uneix-t'hi: potser sols... Hi faltes tu.



EmmaThessaM


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.