Detall intervenció

comentaris ofensius

Intervenció de: isidre lluçà | 07-03-2009


Estic enfadada.
rocaforta | 07-03-09 | Valoració: 5

[marcar com a ofensiu]
Prou de refregant-se pels nassos la trobada d'endrapaires.
No teniu pietat dels que no hi van poder -hi assistir per diverses raons com el centralisme barceloní. Ja sé que tu vas fer un gran esforç venint de València prò no tothom ho pot o vol fer-ho.
Em sap greu que rebis tu, però jo, que no hi tinc res a veure ,habia de defensar als autors que per discreció no ho critiquen. I la pujada de punts és de órdago.

D'això en diuen ser un pocavergonya, aquí tots els relataires poden dir la seva, Sr Joan Rocaforta, deixi de fer el ximplet, i als relataires que bonament i en llibertat s'expresen i no els preocupen els punts tant com a voste, on queda prou demostrat en el seu comentari.
Al final sortira perdent el relataire que amagues, perquè tots acabaran per saver qui és, i no disimuli, que a voste també li varen omplir la panxa els calçots, oi què sí?


Respostes

  • no crec que ofengui...
    angie | 07/03/2009 a les 16:46

    perquè a qui va dirigit, li rellisca directament el tema numèric. I sobre la resta de reflexions, bé, ja sabem que tothom pot dir la seva.
    De tota manera, la frase millor del comentari és :
    "ja sé que tu vas fer un esforç venint de València prò no tothom ho pot o VOL fer-ho"

    Doncs si no vol fer-ho, és una opció molt personal, que no té res a veure amb el relat penjat. Que no vingui a cap trobada!. I si el que passa és que s'ha expressat com el c..., i té ganes de descentralitzar (segons ell) les trobades, estigui delerosa per veure la seva proposta. A on anem a la propera???. Si la munta seriosament, (la qual cosa en dubto, perquè hauria d'identificar-se i sembla ser que no vol), ja em pots posar la primera de la llista.

    Em fa gràcia que hi hagi gent tan contradictòria pel món.

    Apa, siau!

    angie

    PS:
    • ah, la PS ha desaparegut...
      angie | 07/03/2009 a les 16:52

      PS: hi ha una canço de títol "Si et cou és que et pica" que és molt enganxosa.
      • angie!! aqui tens la cançoneta, jeje per a qui li cou...
        Xolnir de Groc | 07/03/2009 a les 18:08



        M'agrada com et prens les coses, molt pragmàtica?

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.