Detall intervenció

Bon dia amb una proposta d'alçada per part d'en lluisba

Intervenció de: Autobahn | 28-05-2008


En lluisba va penjar ahir aquest clip

http://www.relatsencatala.com/rec/Controller?rp_action=view_tema&rp_tema_id=691331

Perdoneu, però encara no sé fer enllaços com déu mana (vergonya infinita, ja ho sé) No cal que passeu pel calvari de veure'l tot però trobo interessant la seva proposta per veure quin tipus de reflexions en podem fer tots plegats. Jo ja he dit la meva en aquell lloc, tot i que d'una manera desorganitzada; com sempre, vaja. El que sí que puc dir, amic lluisba, és que el teu clip no m'ha deixat dormir (cabrooooon... amb tot el carinyo, eh ;) no per ell mateix si no per les voltes que li he donat pensant en tot el que hi ha de mi mateix, o de la gent que conec, en els pobres desgraciats que els actors que hi surten representen; aquella part fosca que tnim tots amagada i que, en segons quines circumstàncies pot sortir.
Tots -absolutament tots-tenim un límit, els uns més i els uns menys, d'acord. Però tots tenim a dins un ser que se li poden acabar els quartos i començar a deixar de creure en res i, fins i tot, passar a l'acció. Els nanos del clip no estan allunyats de nosaltres mateixo. De fet, són dins nostre.
Això és el que a alguns fa por de debó. Veus Beethoven, veus Einstein i dius "ostres, que lluny que arribem" i ens apuntem la medalla, encara que siguem el més ruc del barri. I és lícit, perquè sí, ells no són més que mortals, com tots nosaltres. Però veiem això del clip (i tantes barbaritats de tot tipus al llarg de la història: al clip, en certa manera, no hi ha res que no sapiguem, tot el que es veu és rematadíssima ment passat de moda, previsible si es té un mínim de perspectiva històrica) i diem "ui, quins monstres!"... ehem, no tan allunats de nosaltres tampoc, eh.
Bé, ja m'he enrotllat prou en l'entrada aquella.
Recomano la visita, sobretot ara, que és de dia i no us pot crear l'insomni que m'ha creat a mi.
Maleït lluisba, insisteixo! :D... i al mateix temps agraït estic perquè has llençat una proposta estimulant de diàleg.
Gràcies!
Florenci


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.