Detall intervenció

BUSCO VOLUNTARI/A QUE VULGUI SER NUMBER 1

Intervenció de: XdV2005 | 25-05-2005


pROVA

amb menys de dos semanes et fan el més valorat a RC,

Qui accepta el RePte


Respostes

  • Jo vull ser el number 873 (i, de pas, un encàrrec per la Llibre)
    EmmaThessaM | 25/05/2005 a les 12:04

    De què et serveix ser el més valorat d'RC? Si vols et regalo totes les valoracions numèriques que m'han fet fins ara si això et fa més feliç.

    Jo en tinc prou amb què algú em llegeixi de tant en tant i em comenti que li ha semblat: els números que tant importants us semblen us els podeu quedar.

    Jo només vull aprendre a escriure i els números que algú em puguin donar no em serveixen de res: per què us serveixen a vosaltres? Què us augmenta més l'ego: un 10 o escriure un bon relat? Jo em quedo amb la segona opció.

    EmmaThessaM

    PD. Llibre: moltes gràcies pel teu comentari. Hauries de dedicar-te a ensenyar com fer comentaris i ens estalviaríem aquestes discussions repetitives ;D
    • RE: Jo vull ser el number 873 (i, de pas, un encàrrec per la Llibre)--> breu resposta a EmmaThessaM
      Llibre | 25/05/2005 a les 12:49

      Ens veiem en un proper coment.

      Una abraçada... i gràcies!

      LLIBRE
  • Començo a pensar
    brideshead | 25/05/2005 a les 12:25

    que t'has començat a avorrir perquè el tema tan "apassionant" de les dobles personalitats sembla haver-se apaivagat... i ara burxes per fer-nos sentir "utilitzats" per Omatech....

    Noi, no volia posar-m'hi, i és l'única cosa que diré sobre el tema, però deixa-ho de banda si us plau. Com molt bé diu l'EmmaThessaM som aquí per gaudir de la literatura catalana (per llegir-la o escriure-la) i els mals rotllos no ens van (bé, a alguns sí, però sortosament, sempre ens acaba acollint el bon seny).

    Et volia comentar, però veig que només ets lector.... t'animo a escriure alguna coseta i publicar-la a Relats, i després si vols, en tornem a parlar.

    Una salutació.
  • no ho entenc
    Shu Hua | 25/05/2005 a les 13:56

    ja sabeu que de vegades sóc lenta entenent les coses, però no sé què vols dir.
    I una pregunta: per què tenim tanta cura de no usar el castellà i en canvi fem servir l'anglès a qualsevol moment? Jo crec que l'anglès és també una mostra imperial que, si tots ens esforcéssim a no usar tant, potser se li acabaria allò de ser "llenguatge universal". Que, per cert, si te'n vas a la Xina pensant que pots parlar anglès, les passaràs magres.
  • ANÒNIM XdV LECTOR ESTAVES MILLOR CALLADET
    xavier de Ventolà | 25/05/2005 a les 16:33

    Ningú t´ha convidat a aquest enterrament o festa, si hi vols entrar benvingut, però si només vols tocar el que no sona, que és aquesta la meva impressió, hi mils de milions de p+agines web on perdre´t

    OK

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.