Foto de perfil de skalyvaat

skalyvaat

2 Relats, 0 Comentaris
1310 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de skalyvaat

  • El meu avi

    skalyvaat - 10-06-2014 - 602 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 8 minuts

    Què seria dels nens i les nenes sense els seus estimats avis i àvies? Jo us parlaré del meu avi... més

  • Pizza, sexe i el protocol de Kyoto

    skalyvaat - 04-06-2014 - 708 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 7 minuts

    Seduir, o anar per feina? Gemecs silenciosos, o brams brutals? Tancar la porta per estar tranquils, o deixar la balda oberta, afegint a la passió el risc d'ésser descoberts? Com veieu, en el sexe també arriba l'hora de prendre decisions... més

Últims comentaris de l'autor

  • skalyvaat | 25-05-2014

    Ell va dir, si no recordo malament, que els debats contra dones (no només contra la Sra. Valenciano) eren molt difícils perquè en tot moment s'havia de contenir per no demostrar la seva "superioritat intel·lectual". "Si yo soy yo mismo, me temo", va dir, "porque entraría a matar".

    Potser no va dir que tots els els homes fóssim intel·lectualment superiors a les dones; però sí que va dir que ell sí que ho era. Es podria dir que:

    1) El Sr. Cañete creu que va perdre el debat, i ara aprofita aquesta entrevista en forma de pròrroga per intentar guanyar amb un gol de legalitat més que dubtosa. O bé

    2) Va perdre intencionadament el debat, i a continuació va fer aquesta entrevista que sens dubte se'n va parlar 1000 vegades més que pel debat; amb l'única intenció de, com deia en Dalí, "bé o malament, m'és igual; el que importa és que es parli de mi".

    3) O bé (i això és més probable) aquest senyor és intel·lectualment inferior a homes, dones i orangutans, mascles i femelles, i el que acaba de fer, sota el pretext d'una suposada intel·ligència de semidéu, una gran burrada que li podria costar al seu partit molts vots i potser alguns escons.

    Salutacions.

  • skalyvaat | 22-05-2014 | Valoració: 9

    Que no paris, hòstiaaaaa! M'has deixat a mitges ;-)