Foto de perfil de Helicoide

Helicoide

3 Relats, 4 Comentaris
3591 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Superfície la generatriu de la qual es mou recolzant sobre una hèlix fixa.

Últims relats de Helicoide

 • Eduald, el pregadéus (Guanyador-a del RepteLIIA)

  Helicoide - 18-03-2006 - 1415 Lectures - 2 comentaris
  Temps estimat: 2 minuts

  Repte LIIA - Eduald, el pregadéus Autor: Un relat de Guanyador/a del repte Proposat per: Alicia Gataxica (09 de novembre del 2005) Tema: "L'home que va voler ser rei" Extensió aproximada: 200 paraules Condicions: El text ha de contenir les paraules "perseverar", "esfereïdor", "esvoranc", "espetecs" i "aberració" Durada: 24 hores Guanyador/a: compartit amb el d'en Jeremies Soler més

 • Migranya

  Helicoide - 10-11-2005 - 1079 Lectures - 0 comentaris
  Temps estimat: 2 minuts

  Repte LI, on la guanyadora ha estat Alícia Gataxica, felicitats. Agraïr al jurat, en Biel Martí, les seves paraules: "M'ha sorprès agradablement el teu repte, està ben escrit i el tema del zumzumeig m'ha semblat ben trobat, però m'ha provocat una idea preconcebuda sobre com aniries després solucionant-ho i potser per això, el final m'ha semblat entre previsible i una mica decebedor. Esperava una cosa més... radical? El tema de l'agressivitat, potser per aquest final, un cop rellegit el text no m'acaba de fer el pes. No encaixa massa per un lector que no sap què pensaves tu en escriure'l." Gràcies Biel. més

 • Acomiadament

  Helicoide - 30-10-2005 - 1097 Lectures - 2 comentaris
  Temps estimat: 2 minuts

  Forma part del repte nº 44. Agrair a en rnbonet la seva opinió com a jurat: "Helicoide.- Animada, eufòrica, "bestial" -que diuen ara-. Ha pres el mot "amo" d'una manera tan especial que ha construït una molt bona història, divertida... Diferent a la resta, en un llenguatge correcte i àgil.... "Chapeau", com diuen els "gavatxos"!" Mai m'havien posats tants elogis junts. Gràcies. més

Últims comentaris de l'autor

 • Helicoide | 03-04-2007

  no vas caure en la confusió, ... estava confós jo, ...

  sempre és un orgull tenir un comentari teu, i també poder compartir noves experiències.


  Una abraçada,

  Heli

 • Helicoide | 03-04-2007

  ja em vas avisar que anés endavant, a mirar altres relats teus i que anés als més nous. I sí, en aquest la petita qüestió de les frases massa llargues enganxades amb comes, les soluciones amb bona mesura, se n'escapa alguna, però, no es nota (ui, se me n'ha colat una a mi!).

  Tens un lleguatge clar i es nota que el domines, és àgil i te'l fas teu, una caractérística no massa habitual. No és planer enganxa. Un bon relat amb el toc carecteístic de relats, aquells finals amb sorpresa que són els que més agraden a la gent de la pàgina, a mi en particular no em convencen a totes hores, ja que al final l'estàs esperant. Està bé com a divertimento puntual però aquí se'n fa un us excessiu. No és el teu cas, expliques una història i la desembolupes, tot i que potser aquest és el títol que pot donar a entendre quelcom. Amb títols tant suggerents que tens, aquest és el que m'agrada menys. Felicitats atram, le meves més sinceres disculpes.

  Heli.

 • Helicoide | 03-04-2007

  he de comentar que continua ple de comes que fan que la història pateixi una micona.

  És original. Aquí em sorprens i m'agrada l'estil.

  Si segueixo llegint és perquè no deixes indiferent. Ara que m'agradi més o menys, és qüestió de gustos.

 • Helicoide | 03-04-2007

  crec que la poesia està més en consonància amb la teva ment.

  Abans d'anar a dormir miraré algun relat més llarg, que em comença a desmotivar.

 • Helicoide | 02-04-2007

  el teu gènere fort és la poesia electrificant. Utilitzes bé les paraules, en saps conjugar bé la forma i l'ús del llenguatge. Del que porto llegit teu aquest és el que més m'agrada.

 • Helicoide | 02-04-2007

  un poema àgil sense grans aspectes
  flueix sense embuts
  amb imatges que sempre les fem passar pel sedàs

  un títol que enganxa, i un final precís
  interessant

  Heli

 • Helicoide | 17-03-2006

  gràcies pel teu comentari. No sóc prolífic-a en això de comentar. Llegeixo i escric algun repte de tant en tant. N'he guanyat un i em sento satisfet-a per aquest fet, tot i que compartit amb en Jeremies em vaig sentir únic-a, un Déu, Eduald, el pregadéus.

  Potser intenti recuperar algun que altre repte endinsat en la marea del fòrum, però és possible que em dediqui a aparèixer de tant en tant. És cert que per estar dins de l'autopista un-a s'ha de significar, i això no ho faig.

  Repeteixo, gràcies guapa! (amb una mica d'ironia que sempre és bona)

  Vaig a tancar el ditxós 347, i començar a preparar l'iva del trimestre.

  Heli.

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: