Acomiadament

Un relat de: Helicoide

REPTE 44:
*Tema: Al voltant del refrany "Amor d'amo, aigua en cistella"
*Paraules: "tramuntana", "tarannà", "taronja",
"tardor", no precisament en aquest ordre.
*Màxim: 202 paraules

----------------------------------------------------------

En Màrius l'home dels òsculs sensuals, havia deixat a na Mariona ben satisfeta. Ella com totes les dones de la seva edat estava molt preocupada pel defalliment de l'edat. Tot i que havia passat feia dos anys pel cirurgià encara li quedava la pell de taronja dels seus malucs.

Ell, home expert en sentiments sempre li donava a entendre que era la millor, sobretot quan la tenia ben disposada a rebre totes les carícies.

Era a finals de tardor quan els primers freds començaven. La tramuntana repicava cada cop més fort a les finestres. Avui seria l'últim dia que ho farien, tot i l'amor que ella li professava.

Estaven a sobre el llit, i mentre na Mariona acariciava suaument les espatlles d'en Màrius, ell començava a lligar-li les extremitats al llit amb els mocadors de seda del primer calaix de la còmoda amb els moviment harmoniosos i sensuals del seu marcat tarannà. Un cop lligada, va buscar allargant la mà a sota el llit i va extreure un fuet de fustigament. En Màrius va realitzar tot allò que havien acordat fins al final.

L'endemà en Màrius recollia les seves pertinences i la quitança acordada, i deixava definitivament el servei de la senyora.

----------------------------------------------------------

Gràcies a en rnbonet per les seves paraules com a jurat:

"Helicoide.- Animada, eufòrica, "bestial" -que diuen ara-. Ha pres el mot "amo" d'una manera tan especial que ha construït una molt bona història, divertida... Diferent a la resta, en un llenguatge correcte i àgil.... "Chapeau", com diuen els "gavatxos"!"

Comentaris

  • Recordo el repte...[Ofensiu]
    angie | 16-03-2006

    Va ésser el segon o tercer al que vaig participar...
    El teu relat molt bo i molt divertit...
    Escolta, ja que he tingut el plaer de xerrar amb tu al fòrum, he vingut a investigar i veig que no escrius des de fa molt...
    Si participes a algun repte, t'aconsello els pengis com a relats. Són de vegades petites joies que es queden perdudes en el fòrum...

    un petó

    angie

  • I gràcies...[Ofensiu]
    rnbonet | 30-10-2005 | Valoració: 9

    ...a "Helicoide" per haver-nos obsequiat amb aquesta divertida història.
    Benvingut!
    Salut i rebolica!

l´Autor

Foto de perfil de Helicoide

Helicoide

3 Relats

4 Comentaris

3718 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Superfície la generatriu de la qual es mou recolzant sobre una hèlix fixa.