Detall intervenció

Fantasmes a RC

Intervenció de: Aleix de Ferrater | 21-07-2019

Hola relataires. Darrerament he vist comentaris de fantasmes informàtics fent comentaris o propaganda o tocant els pebrots de gent com alvinrr, KiethB, samuelddarden, garrymccain i altres. Des de Relats en Català no podríeu evitar això? Desvirtuen la bona feina dels comentaristes amb missatges comercials en anglès, puntuant baixíssim, gens relacionats amb la literatura. Crec que s’hauria de controlar pel bé de tots. Una abraçada.

Aleix






Respostes

  • RE: Fantasmes a RC
    Ivan Bonache | 21/07/2019 a les 17:53
    Fa un temps em vaig queixar del mateix. Vaig rebre comentaris "spam" en alguns dels meus relats i ho vaig reportar, però no se n'ha fet res al respecte... A més, la pàgina surt com a "connexió web no segura" el que vol dir que les dades poden ser fàcilment vulnerades per algun hacker... S'hauria de fer alguna cosa al respecte.
  • RE: Fantasmes a RC
    iong txon | 24/07/2019 a les 15:09
    Ja veieu que se'n riu de nosaltres. Només podem marcar els comentaris com a ofensius, ignorar-lo totalment a banda d'això i ser comprensius amb els voluntaris (la voluntària?) que fa el manteniment de la plana a hores perdudes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.