Detall intervenció

Aquest any no hi ha paradeta de Relataires

Intervenció de: AssociacioRelataires | 11-04-2024

La veritat, dur una associació sense ànims de lucre és molt cansat, no és per les activitats que podem organitzar ni la cobertura que hem estat donant tots aquests anys als relataires, publicant llibres, fent la paradeta de Sant Jordi, concursos diversos, que els últims anys s'havia quedat en el concurs de microrelats.

És tota la paperassa que les nostrades institucions ens obliguen a fer. I encara que poguéssim pagar un sou a una persona per dur-nos tota la paperassa, no li pagaríem prou a aquesta persona.

No farem paradeta per cansament d'anar al darrere de la burrocràcia, dels pals a les rodes, i de la poca sensibilitat per part d'uns quants que tenen la feina assegurada i que fan ben poca feina.

Aquest any no farem la paradeta a Barcelona, i si voleu acomiadar-vos, ja que serà l'últim any que la posarem, pugeu a Vilassar de Mar, allí l'ajuntament ens la posa sense demanar res a canvi.


Respostes

  • RE: Aquest any no hi ha paradeta de Relataires
    Galzeran (homefosc) | 12/04/2024 a les 10:28
    Enhorabona per tots aquests anys que heu treballat per als relataires, sense esperar res a canvi. Els temps canvien, i els relleus generacionals s'han de fer d'acord amb la voluntat de les noves generacions, voler traspassar el llegat demana fer foc nou.

    Sempre endavant i gràcies per tot!!!

    Ens veiem al carrer, lluitant per la nostra llengua.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.