Detall intervenció

x PERLA DE VELLUT

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 10-08-2022

Hola, Rafael.
L'imatge que has triat per compartir en el relat que tens pendent de publicar no es pot compartir. No sempre es deixen compartir les imatges, han d'estar en un lloc obert, com un bloc, i la pàgina que tu has triat és d'un ens privat que no comparteix imatges.

Aquest tag és correcte com tu el poses, però la imatge no es pot compartir.
(img src="https://www.verpueblos.com/comunidad+valenciana/valencia/villanueva+de+castellon/foto/645180/.jpg" width="360" height="240")

No sé si m'explico, però he vist la foto que vols penjar i et diria que millor en triïs alguna d'algun lloc que permeti compartir, segur que trobes més imatges i potser més boniques, del poble. De moment no et valido el relat, demà hi tornaré per veure si has trobat alguna imatge diferent i oberta.

La norma vindria a ser que, si una imatge la pots obrir en una finestra nova i està sola, és compartible, si no s'obre sola en una finestra nova, no és compartible. Pot ser que no sempre funcioni igual, però de moment sempre m'ho he trobat així.



Respostes

  • RE: x PERLA DE VELLUT
    Galzeran (homefosc) | 10/08/2022 a les 23:57
    el tag era aquest, perdó

    (img src="https://www.verpueblos.com/comunidad+valenciana/valencia/villanueva+de+castellon/foto/645180/.jpg" width="360" height="240")


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.