Detall intervenció

x Joan Colom

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 23-09-2022

Bon dia, Joan.

Comprenc que gràcies a la teva poca pràctica dins del fòrum puguis interpretar les coses al peu de la lletra, però això no és cap organisme oficial ni judicial ni cap estament amb normes rígides. Aquí venim a jugar, i qui no interpreti aquesta idea, malament.
I em sap greu, però aquest intercanvi d'opinions que estem fent dins de les votacions s'hauria d'evitar, i jo mateix m'inculpo per haver caigut en el parany de respondre en el mateix espai de les votacions i no haver obert abans aquest fil.

Enfront de qualsevol dubte, tant els reptes com les seves votacions és millor deixar-les per a la seva funció i evitar intercanvi d'opinions. Si hi ha cap dubte, sempre és millor obrir un fil nou, com ara aquest, i demanar al jutge quines són les directrius per votar, ja que no t'han quedat clares, una cosa d'aquest estil; "Tinc dubtes de com funciones les votacions del repte XXX"

Bé, no vull allargar-me més, ni vull que t'ho prenguis com res personal, ja t'ha dit el company TerricheT el seu punt de vista, i el convido a continuar, si cal, aquí el tema, que no discussió.
Pot ser aclaridor per a altres companys relataires.


Respostes

  • RE: x Joan Colom
    Joan Colom | 23/09/2022 a les 12:17
    Tens tota la raó, Galzeran: hem aterrat al Fòrum, i en concret al NanoRepte, a passar-nos-ho bé, i les discussions, encara que siguin civilitzades, si es prolonguen massa arriba un moment que cansen i creen mal rotllo.

    En desçàrrec meu invoco un cop més la condició de novell en el Fòrum; només cal veure les moltes vegades que he enviat respostes buides per picar Enviar abans d’escriure res, acostumat al context de Relats, en què cal picar Afegir comentari abans d’escriure’l.
    • RE: RE: x Joan Colom
      Prou bé | 23/09/2022 a les 12:49
      Gràcies Galzeran, jo també he caigut al parany! Aquestes reflexions/recomenacions a mi em són molt útils i els que ja porteu anys a RC em feu un favor a mi que ja no sóc tan nova, però encara necessito consells...
      Amb total cordialitat

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.