Detall intervenció

Vosaltres la lletra i jo la música

Intervenció de: apolo2010 | 17-03-2008


Hola a tots! Em dic Toni, sóc nou, i tot just he publicat una cosa, no he tingut més temps. M'agradaria molt proposar als autors que els interessés col·laborar amb la Societat Coral "El Vallès", que té 135 anys d'història.

Jo en sóc el director, i a més a més, també composo per un dels cors (el més potent..). Actualment estic composant una obra anomenada "Llàgrimes al desert" que tracta sobre els maltractaments a les dones. Trobo que és una música maca, tot i que contemporània no és díficil d'escoltar, ja m'enteneu.

És una obra d'uns 30 - 40 minuts on hi participaran el dia 22 de juny 3 cors adults, una violinista, un trombó, una flauta travessera, un piano, tres ballarines (contemporani i espanyol, clàssic i dansa- jazz), a més de narradors (actors professionals) i una sèrie de projeccions de fons.

Penso que és un projecte innovador, una posada en escena arriscada i molt visual, que agradarà a tothom, una música amb energia. I ja no us venc més la moto, ja que dono per sabuda la descripció del projecte.

La idea és que fa uns dies que penso, que de ben segur autors i autores d'aquesta pàgina, molt més coneixedors de les lletres que un servidor serien uns màgnifics guionistes per l'espectàcle i per les cançons. No cal que tingueu experiència.

Si voleu, doneu-me les vostres propostes i jo us faré arribar el material musical (simulat en audio) per que us feu a la idea del que busco.

Moltes gràcies d'avançat, i fins aviat.

Toni


Respostes

  • RE: Vosaltres la lletra i jo la música
    Clar de lluna | 17/03/2008 a les 19:52

    Molt interessant! Música, escriptura, un tema d'actualitat...

    Moltes gràcies pel teu comentari!

    Jo ho tinc una mica difícil perquè treballo els caps de setmana, però si et puc ajudar amb qualsevol altra cosa només cal que m'ho diguis!

    Una abraçada!
    • RE: RE: Vosaltres la lletra i jo la música
      apolo2010 | 18/03/2008 a les 00:54

      Gràcies!! Qualsevol escrit (millor poesia) que parli sobre maltractament que pugui col·laborar a que acabi de prendre embrencida l'espermatozoide d'aquesta obra serà molt benvingut. El maltractador, la maltractada, el fill, el maltractament, el cop, la ferida, la mort consentida per amor (justificació del terror...).

      No sé, jo tinc idees, però potser vosaltres amb coses que teniu fetes em podeu donar un cop de mà.

      Merci.

      Seguim treballant!! Ja us passaré l'obra!! Té un aire de Niman (BSO El piano)..

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.