Detall intervenció

Valoracions: la meva opinió i plego

Intervenció de: Sibil·la de Fortià | 19-04-2005


La meva opinió:

1.A mi, la web, amb el seu sistema de valoracions i comentaris, m'està molt bé. No m'hi sobra ni m'hi falta res, amb el benentès que sempre es poden fer petites millores (que, de fet, ja es fan de tant en tant)

2.Com a la majoria de vosaltres, agraeixo més els comentaris amb crítiques constructives (siguin positives o negatives) que les valoracions. Entenc, però, que cadascú s'expressa com pot i com vol, i que en general el simple fet que m'hagin llegit ja em fa il.lusió.

3.Totes les valoracions i comentaris són respectables, sempre i quan es facin amb "educació" i "respecte". Jo escric perquè m'agrada i prou. Als que, a més d'això, teniu la intenció de dedicar-vos-hi professionalment, de ben segur que en el futur us arribaran crítiques de tota mena (argumentades o no). Saber-les acceptar i tenir-les en compte en la mesura que es mereixen, m'imagino que també forma part d'allò que s'anomena ésser un escriptor/poeta o una escriptora/poetessa.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.