Detall intervenció

Trobada i una altra notícia

Intervenció de: Sibil·la de Fortià | 16-04-2005


Hola a tots!

He vista alguna de les fotos de la trobada i.... quina enveja!. Felicitats als organitzadors!. I felicitats als guanyadors del concurs: Biel i Nicte.

La veritat és que tinc moltes ganes d'anar a la propera trobada. N'hi haurà una altra, oi?. A veure si hi ha sort i m'hi puc afegir...
Per cert, suposo que les explicacions de les fotos no trigaran a arribar... que vull saber què hi feia l'Àlex Casanovas per allà al mig!

Canvi de tema. A la web de l'AELC hi he trobat aquesta notícia sobre unes jornades a l'entorn de la crítica literària. He quedat ben sorpresa i contenta en veure que un dels ponents era en Vicenç. Aquí la teniu :

"L'AELC organitza les jornades 'A l'entorn de la crítica literària' en el marc de l'Any del Llibre i la Lectura

Una de les col·laboracions de l'AELC en l'Any del Llibre i la Lectura és l'organització de les jornades 'A l'entorn de la crítica literària', que es faran entre el 18 i el 20 d'abril al Centre Cultural Caixa Catalunya, a l'edifici de La Pedrera de Barcelona (passeig de Gràcia, 92). El programa, format per tres taules rodones, vol aprofundir l'anàlisi i el coneixement del gènere literari de la crítica des de tres àmbits: l'estudi de les escoles i mètodes d'anàlisi literària a Occident al llarg dels darrers trenta anys i llur influència a Catalunya; les particularitats de la crítica literària que es fa als mitjans de comunicació, i la manca d'una crítica literària especialitzada pel que fa a la traducció.
La primera taula rodona, amb el títol, 'Escoles, mètodes, crítics i sentit', aplegarà Francesca Bartrina (Universitat de Vic), Josep Maria Castellet (editor), Xavier Pla (Universitat de Girona) i Enric Sullà (Universitat Autònoma de Barcelona); la moderarà Jaume Pérez Montaner. En la segona, 'La crítica als mitjans de comunicació', hi intervindran Vicenç Ambrós (membre de www.relatsencatala.com), David Castillo (director del suplement de cultura del diari Avui), Jordi Llavina (escriptor), Vicenç Pagès (escriptor i crític) i Fernando Valls (director de la revista 'Quimera'); la moderarà Joan Josep Isern. I, finalment, la tercera, 'La crítica davant la traducció', reunirà els traductors Anna Casassas, Olívia de Miguel, Joaquim Mallafré i el coordinador de l'Any del Llibre, Francesc Parcerisas; la moderarà Laura Santamaria".




Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.