Detall intervenció

REPTE VISUAL 294 - LA GUERRA - RESULTAT

Intervenció de: Carme Alcoverro | 11-03-2022

Bé! Ja tenim poema guanyador del repte visual que tenia com a motiu d'inspiració una il·lustració sobre la guerra: Mai, d'Endevina'm.

Potser per no mirar-la als ulls, potser perquè volem inspirar-nos en coses més amables, potser perquè ens hem quedat sense paraules davant aquesta barbàrie, no hi ha hagut una gran participació.

Però els que hi heu participat, dins i fora de concurs (gràcies rautortor i Atlantis), heu bastit uns textos que toquen el moll de l'os i es mouen pels labertints de la naturalesa humana més irracional i desangelada. Estupefacció, ràbia, desolació, incomprensió... i desig que tot acabi aviat, són els sentiments expressats. Gràcies per compartir-los!

Enhorabona, Endevina'm. Ara et toca a tu fer la proposta!


Respostes

  • RE: REPTE VISUAL 294 - LA GUERRA - RESULTAT
    Prou bé | 11/03/2022 a les 14:08
    Vaig pensar que era un bon tema, presentat amb una fotografia molt eloqüent. Però potser tens raó amb la teva reflexió!
    Enhorabona endevina'm!
  • RE: REPTE VISUAL 294 - LA GUERRA - RESULTAT
    Endevina'm | 11/03/2022 a les 19:20
    Molt bé! Aquesta sí que no me l'esperava, de fet, el meu petit poema era una reflexió a la meva animadversió a la guerra, i a la mítica estupidesa humana, i com sol passar, no em sortia cap més paraules.

    Gràcies a tots!

    Cerco una imatge i faig una nova proposta, espero que aquesta nit.
  • RE: REPTE VISUAL 294 - LA GUERRA - RESULTAT
    kefas | 11/03/2022 a les 20:17
    Enhorabona, Endevina'm ! Malauradament la guerra ens ha fet com som i l'estupidesa també. A veure si en la proposta et decantes pel cantó bèl·lic o el pacifista.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.