Detall intervenció

REPTE LXXIX - Veredicte

Intervenció de: Espiadimonis | 31-12-2005


Bé, l'últim repte de 2005 no ha estat excessivament prolífic, pensaré que es deu a que tothom prepara la juerga de cap d'any i fa nous propòstis. Igualment, la majoria dels que hi han participat són, pel que he vist, vells coneguts reptaires...

Mandalf
Foster
Quetzcoatl
Boigboig
catpuig
Filalici

6 són 6...

He tingut temps per llegir els relats, però estic en un ciber i m'esperen per comprar els refrescs (és la part que em toca a mi) per la party d'aquesta nit, o sigui que seré breu.

Filalici: original i tendre, amb les paraules claus perfectament posades i un bon estil. És un repte que entra bé pels ulls i marxa també força bé. La manera de col·locar el complicat mot "bernesc", el toc definitiu.

foster: el repte està bé, encara que al meu gust alguna paraula la col·loques quasi amb calçador i l'he trobat trist, fet que m'ha fet pensar... De fet ha estat l'únic repte trist de tots. Ben escrit i tècnicament immaculat, això sí.

Quetzcoatl: també tendre (què us passa a tots avui?), però d'una altra manera, retrata l'adolescència i fa referència a la primera experiència sexual. Ben escrit, em falla alguna cosa, entre elles l'he trobat poc original. Encara que sigui un tema que dóna molt de si, també està força sobat...

Mandalf: m'ha sorprès per què t'he llegit coses sempre divertides i rebossants d'imaginació i sembla que aquí t'has posat seriós. Està molt ben escrit, és cert, però algunes paraules s'agafen pels pèls i el tema, que és el que toca sí, però no m'ha acabat d'entrar...

boigboig: buff, no sé, l'he trobat una mica massa entortolligat pel final que hi poses, com volent cercar-li tres peus al gat. Sï que està ben escrit, però hi he trobat llacunes.

catpuig: d'estil i tècnica no en tinc cap queixa, està molt ben escrit i té força teca per com n'és de curt. Les paraules estan ben posades i el tema és el que toca. A l'hora de rellegir-lo, però, m'he donat que és d'una sobrietat esfereidora, i per això el final (el pare, el poema...) em sobta i em desconcerta una mica.

Bé, digueu-me estrany per aquests comentaris a corre-cuita, però després d'analitzar i contraanalitzar...

El vencedor de l'últim repte del 2005, el número 79 és...

FILALICI, que prepararà el primer del 2006!


Respostes

  • Felicitats
    Màndalf | 31/12/2005 a les 16:59

    al novell Filalici, relataire promesa, que ja m'agradaria a mi això d'arribar i moldre... i a més amb mereixement!

    Gràcies també al jutge novell !!

    Però on ha anat a aprar el repte seventinain?

    Ah si! Aqui:
    link: Repte LXXIX
  • gràcies i felicitats!
    quetzcoatl | 31/12/2005 a les 17:20

    Gràcies Espiadimonis; has fet una bona feina. I tens tota la raó, té ben poc d'original i és que ahir no estava gens inspirada... pero(què li passa a aquest teclat avui???) n'hi ha que estem tan viciats que reptem per reptar... hehehehe

    Felicitats a Filalici; molt bon repte per ser el primer! I és una histo(altra vegada!)ria original i divertida.


    bon any : )*
    • Quetz…
      jordi domènech i arnau | 31/12/2005 a les 17:32

      Quan em mirava els reptes, el teu m'ha fet esgarrifar, mira que despullar-se dalt del Montcau en ple hivern i pel vespre.
      A més en un lloc tan poc arrecerat, obert als quatre vents glaçats.
      Es nota que vius en un lloc tropical i ja no recordes el fred.
      Al pobre noi de li deuria encongir… tot.
      Quan era petitet, per fer això, tenia una tenda, amb doble sostre, especial per a aquestes ocasions… i dos sacs de dormir de la mateixa mida, tipus manta, que es poden acoblar per fer-ne un de més gran, com si estiguessin fent… el mateix que els seus ocupants.
      • hahahhaaha tens tota la raó del món...
        quetzcoatl | 31/12/2005 a les 18:23

        i sí que el recordo, el fred que feia! Potser sigui per aixo (maleïts accents...) que el record perdura!!

        Si hagués tingut més paraules hauria pogut explicar el tema de la tenda i lde a roba d'abric... brrrrr! no vull ni recordar aquell fred!
  • Moltes gràcies, i ara...
    Filalici | 31/12/2005 a les 17:31

    ...tinc la feina inesperada de preparar el següent. Ara mateix no tinc puc, vull donar un cop d'ull a uns quants dels anteriors per fer-me una idea (el 78 és el primer que he vist) però crec que ja el tindreu a punt abans de final d'any.

    No us ennuegueu...
  • RE: Felicitats al guanyador i al jutge (no +)
    angie | 31/12/2005 a les 17:52

    • Felicitats als dos!!!!!!!
      boigboig | 31/12/2005 a les 17:55

      He de dir que el vaig fer a corre cuita, i sense pensar-lo gaire, i després surt el que surt. De totes maneres gràcies pels comentaris, i la propera vegada no busquis paraules tant dures!

      Ah, i felicitats a Filalici, això si que és començar amb bon peu.

      I si em permets fer-te un sugeriment, dóna més temps que estarem tots de festa i mig borratxos!

      Boig!
      • Felicitats Filalici!! Molt bé Espiadimonis (no+)
        foster | 31/12/2005 a les 18:19

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.