Detall intervenció

REPTE CLÀSSIC CDXCIII - Escenes

Intervenció de: XvI | 27-12-2011

Poca feina amb aquest repte, les muses indigestes no han estat generoses amb la panxa plena i el tràfec familiar amunt i avall no ha ajudat gens a despertar-les. Un únic relat participant que manlleva l’emoció de saber qui guanyarà, però no regateja ni una engruna al plaer de llegir. Una escena nadalenca o, potser millor, una escena ambientada en ple Nadal que colpeja perquè és crua i dura, plena de matisos i de contrasts: el fred climàtic contra el fred de les males notícies, els discs que es recuperen any rere any per tradició familiar contra el metall progressiu d’una banda convidada de pedra a la que recorre el protagonista per desfogar el seu dolor. M’agrada la manera de descriure l’estat de la tieta mostrant-lo enlloc de dir-lo, i la manera de vestir una relació d’una complicitat entranyable amb tot just dues pinzellades.
Per tant, no veig motiu per allargar el termini ni declarar deserta la convocatòria i aplaudeixo la qualitat literària de “la notícia” i passo el relleu a deòmises.

salutacions i bones festes!
Xavier(XvI)


Respostes

  • Quina sorpresa!
    deòmises | 27/12/2011 a les 21:26
    Gràcies, Xavi, per la teva generositat en el comentari. La veritat és que tenia la idea que em rondava pel cap durant dies però l'absència de més relats no m'animava a resentar-lo... El 31 marxo de vacances quatre dies i poc podré portar el tema enllaços, penso... Però ja es trampejarà.

    Gràcies, sincerament, i aviat la nova proposta!, que serà la 494 (CDXCIV)


    d.
  • Ja estaré al cas per anar-te'ls fent si cal
    XvI | 28/12/2011 a les 00:24

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.