Detall intervenció

RE: proves tags

Intervenció de: Teresa Saborit | 06-10-2020

prova provant

- prova
- prova

provant

provant


Respostes


 • Cargolsalalluna | 09/05/2012 a les 16:23
  Solament tinc un relat eròtic i és dels que ha tingut més visitesex. Solament el superen els pocs relats amb més de 5 comentaris, una altra dada que es té en compte a l'hora d'escollir quins relats llegir del perfil de cada autor. És a dir, sembla que ens movem -en una tria potencial- pel nombre dels comentaris fets als textos, més que no pas pels textos mateixos, quan els escollim.
  És com si s'escollís "Què té aquest text que provoqui tants comentaris?" o potser, "Què s'està dient d'aquest text?". Em sembla que son coses molt socials i molt humanes. Quan en un bar en un racó es fa xivarri molta gent hi gira el cap i l'antena. Nusé. Però això és una opinió purament personal. Caldria afegir també -tornant als relats- si han estat destacats per l'editorial i a on, etc.
  Em sembla que el consum de l'erotisme i el sexe és un reflex de l'ús del núvol sencer. No sé quin tant per cent -però molt bèstia- de la xàrxa se l'enduen i amb distància les consultes a les planes porno, per què la literatura havia de ser-ne una excepció?
  Bé, me'n torno a rellegir "Les dones també ens fem palles".

  Salisalut!
 • RE: Pregunta bèstia ,però pregunta.
  montsepema | 09/05/2012 a les 17:24
  Penso que l'erotisme el portem tots a dins, a tots ens agrada en el fons ho volguem reconèixer o no, i perquè no la literatura eròtica?, ens agrada el morbo, l'excitació, reconec que a mi m'agrada i que consti com dius tu Mena, no sóc cap pendó, però penso i si realmento ho fos? que passaria.
  Sabeu estic cansada de viure en un societat hipòcrita, que vol ser moralment correctem casta i pura, i que ens fa por parlar de sexe, i no ens en fa parlar de violència, de maltractaments, de guerres , tortures, etc...ens escadalitzem per un relat i païm tota la violència que cada dia passa davant els nostres ulls.
  Jo diria FEU L'AMOR I NO LA GUERRA
  PEACE AND LOVE
  PETONETS A TOTS
 • RE: Pregunta bèstia ,però pregunta.
  Anaïs | 09/05/2012 a les 20:54
  Estic tant ruboritzada que no se que contestar... jejejeje ...
  Va, ara en serio, completament d'acord amb els tres, i crec que una part volem una bona literatura de tots els gèneres, perquè no l'eròtica? Suposo jo que algú també l'utilitza pel que s'utilitza, sense escarafalls i ja ens entenem.
 • RE: Pregunta bèstia ,però pregunta.
  Mena Guiga | 10/05/2012 a les 00:01
  I jo en cap moment volia ni criticar ni jutjar els relats ni els autors/es d'eròtica. Recalco que detectivejo, observo, en faig un estudi. I era per això la intervenció, D'aquí a posar opinió personal de cadar relat ja hi ha un marge i cadascú és ben lliure. Personalment, prefereixo l'humor i les emocions, amb llit (?) o sense.

  Mena.
 • proves tags
  Cargolsalalluna | 17/05/2012 a les 21:50
  i prova
  b prova
  u prova
  strong prova
  hr
  prova
  center
  prova

  li
 • prova

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: