Detall intervenció

RE: Compte caragirada

Intervenció de: isidre lluçà | 25-11-2008


se't comença a veure el llautó, un 10 al nouvingut?, has aterrat al món per fi? o ets una llepaculs? i que els altres relataires em perdonin per la paraula usada, prometo fer xivarri, però sense faltar al respecte, menys als trolls llepa... perdó.
Risto2 no ets qui vols fer creure, i en el comentari al nouvingut es nota molt com canvia el teu registre dialèctic, que per cert recorda a algu altre.

i gypsy, tenies raó ahir nit, els psicòlegs perdran clients com s'estengui el mètode fòrum de relats... quina gràcia que em vas fer ahir.
t'ho dic amb tendresa, no vaig contra la gent seriosa, vaig contra gent com el tal risto, i partir davui tinc altres amics com el doré i el eliselis2, aquest últim fins avui l'havia mirat amb bons ulls, però avui n'ha fet un gra de més. o és un gra massa.

Bona nit senyors i senyores.

Fins aviat.


Respostes

  • si vols
    gypsy | 24/11/2008 a les 22:43

    t'insulto i et poso uns quants 1!

    :)
  • berenguer
    gypsy | 24/11/2008 a les 22:59

    ja ho saps, vigila, que sóc verinosa i mortífera i em carrego homes forts i decidits, de fet tinc una flauta, com el flautista d'hamelin, recordes?, però la meva flauta en comptes d'atraure rates atrau escriptors que em fan nosa, així que me'ls emporto al riu i els ofego mentre ballen mig hipnotitzats.

    No diguis que no t'han avisat!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.