Detall intervenció

per l'Alexander!(curiositats...)

Intervenció de: Oluronbi | 03-09-2006


hola!!!
qué tal? acabo de llegir ara això i he pensat que potser coneixes el meu xicot..jeje "Sóc estudiant de Periodisme a la UAB, de 1r curs..."

jo també estudio a la uab, ara cursaré 2n de mestre d'especialitat musical. El meu xicot es diu Alex i ara farà 2n de periodisme a la uab. Et sona? coneixes a algun alex de periodisme?

jeje...petunàs!!!!!!!!!

salutacions per la gent del fòrum.!!


PD: petit comentari: he volgut participar al repte 163 però m'ha estat impossible encara treure idees sobre la venjança! joooooooooooooo i avui passo el dia fora..no s'hi val ejjejeje hauré de prendre algo per treure idees..déu ser això...però bueno, a veure si per la propera vegada participo!! petons i abraçades per tots vosaltres!!
Raquel.


Respostes

  • ei, hola!!
    Yáiza | 03/09/2006 a les 17:00

    jo conec un parell de noies que fan la mateixa carrera que tu, però un curs més!!
    Una es diu Àngels Travessa... no sé si la coneixes...

    I també conec un parell que fan perdiodisme i que deuen anar a classe amb el teu xicot. Pregunta-li per l'Aina Miralles!!

    (em sembla que l'Alexander serà estudiant de 1r... a partir de que comenci aquest curs!! hehehe)

    fins aviat!
    • q petit és el món!
      Oluronbi | 03/09/2006 a les 22:54

      wala! jejeje que petit és el món!!! doncs sí, sé qui és l'Àngels i tot i que he sentit a parlar d'ella no puc dir que la conegui. L'Anna, però...segur que si la veig penso: aaaaaaah sisisi, però ara no caic!
      i Alexander (o Miquel), entenc que llavors no el coneguis, i ara que sé que comences nou a la universitat et desitjo motla sort, espero que fassis noves amistats i et vagi molt bé en els estudis!!!
      bona niiiiiiiiiiiiit!!
  • Pos nooo
    Flanagan | 03/09/2006 a les 21:11

    Eis!! Doncs no, em sap greu! De fet, no conec ningú de la meva facultat xD. Sóc completament nou! És que començo aquest any.

    1 ptóoo!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.