Detall intervenció

Per Gypsy

Intervenció de: Evanthia | 12-10-2007


Estimada amiga:

Moltes gracies pel comentari. Tens rao , potser a l'hora d'escriure el poema em va guanyar la sensació d'odi però penso que és el comiat que es mereix la persona que m'ha fet tan de mal. Ara intento començar de nou sense ell i encara que és molt dificil per sort tinc gent com tu que està al meu costat. He enviat un parell de poemes amb aquest nick i quan els penjin veuràs que un va dedicat a tu.
Una abraçada molt forta.


Respostes

  • RE: Per Gypsy
    gypsy | 12/10/2007 a les 14:06

    gràcies preciosa.
    No dubtis que per cada persona dolenta que t'ha fet mal en trobaràs deu de bones que estendran la seva ma envers tu.

    Algú t'ha fet mal. A mi m'han fet mal massa vegades.
    Crec que l'intel·ligent és estimar però sense dependència, pensar que aquella persona pot morir o abandonar-te per algú més jove, més interessant, etc, pot passar, en el cor de les persones mai no es pot governar.
    Jo sé que si em morís, la meva parella refaria la seva vida perquè creu que té alguna missió en aquest món i no és la de deprimir-se. Reconec que és un home molt fort mentalment, com el meu pare. Costa viure al costat de gent tan forta i mantenir el teu espai i la teva diferència sense que t'absorbeixin sense adonar-te'n.
    Tu has de ser tu. Tothom a de ser ell mateix i no l'ombra de ningú, ni que sigui una estrella fulgurant.

    Molts ànims!, estima la teva condició de dona, de poder tenir fills, de ser flexible quan cal, de tota la femineïtat fantàstica que portes al damunt.
    Oblida el dolor. T'estimo.

    gyps

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.