Detall intervenció

Per a ROSASP, Xavier Valeri, Isabel Laso, T. Cargol...

Intervenció de: Mon Pons | 03-06-2005


Moltes gràcies per les vostres precioses paraules a "Moments de bellesa", m'heu feu molt feliç. Dir-vos que, amb molt de gust, desitjaria tenir més temps per poder llegir els vostres escrits atentament i comentar-los com us mereixeu. Però sapigueu que m'agrada molt com escriviu tots, i fer-vos arribar una reflexió sobre la bellesa i que vaig transmetre ahir a la quetzocoalt, una persona que admiro i aprecio molt, també, com a escriptora i més o menys amb aquestes paraules:

(...) la simbologia de la Bellesa té una funció pedagògica, ens fa comprendre i ens fa superar el sentiment de crisi i de confusió. Ramon Llull proposava entendre la Natura com si fos un llibre obert que es té que saber interpretar. El desordre, quan és descodificat, s'organitza. La Naturalesa és un cúmul de dades que en la seva lectura (correcta) és possible trobar un ordre en el caos. Per tant, només amb un raonament correcte (de la bellesa?) és possible descodificar els símbols. Tinc un plaer gran per crear símbols (i en descodificar-los, més que tot.) Però... on és el "correcte"?

Una abraçada a tots i fins aviat!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.