Detall intervenció

La Peceta Porpra

Intervenció de: vitriol | 24-10-2021

Hola i bona nit a tots.
Fa molt de temps que no passo per aqui i reconforta veure que això encara rutlla. Com que aquí vaig trobar molt bona gent, bons escriptors i grans afeccionats a la lectura volia comunicar-vos que acaba de sortir a la venda la meva primera novel·la, La Peceta Porpra.
Si que podeu pensar que sóc un penques per aparèixer aqui de sobte per intentar vendre el llibre... És veritat que m'agradaria que es vengués molt bé. Però també és veritat que aquí vaig aprendre molt i que la idea va sorgir treballant un dels reptes de Relats, així que una mica, o potser molt, li dec a Relats en Català la gestació d'aquesta novel·la.
Res, doncs, que si us ve de gust la podeu comprar a Llibres Parcir, de Manresa o a la vostra llibreria preferida.
I agrair-vos la vostra atenció de tot cor.
Salutacions,
Joan munné


Respostes

  • RE: La Peceta Porpra (sinopsi)
    vitriol | 24/10/2021 a les 21:52


    El Ramon i el seu pare es dediquen a recollir trastos vells pels carrers de Barcelona i, després d'arranjar-los, els posen a la venda al mercat. dels Encants. Una nit recuperen un moble antic que resulta ser una peça molt valuosa, d'uns quatre-cents anys enrere. Durant el procés de restauració apareix, en un espai amagat, un manuscrit de principis del segle XIX que ofereix pistes sobre la invenció del segell de Correus. Gràcies a la recerca que empeny l'Arantxa, his toriadora i amiga del Ramon, es van descobrint informacions que posen en dubte la versió ofi cial que diu que fou a Anglaterra on es va posar en circulació per primera vegada el segell. I això suposa una important sacsejada que va més enllà del I pur interès filatèlic.


    Acció, intriga, amors, política, etc. conformen un còctel que no deixa indiferent el lector i que el manté en tot moment atrapat, amb un final imprevisible i sorprenent.

    En Joan Munné Martinez nasqué a Barcelona fa seixanta-un anys i, encara que es dediqui al transport per carretera de mercaderies perilloses, mai no ha deixat d'escriure; quasi d'ençà que en va aprendre.

    Amb la Peceta Porpra, la seva primera novel-la, estrena una nova carretera amb molts quilòmetres per endavant.

    La peceta porpra

    La peceta porpra
  • RE: La Peceta Porpra
    Atlantis | 25/10/2021 a les 09:23
    Felicitats pel teu llibre en paper!!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.