Detall intervenció

Jo ja he guanyat

Intervenció de: Peter Egerman | 29-07-2022

Fa temps que us volia dedicar una estona. Volia donar les gràcies a tots els que treballeu per aquesta pàgina i a tots els usuaris que la gaudeixen tant o més que jo. Vaig començar a escriure fa uns quatre anys. No havia escrit res (a banda d'algun albarà) des que vaig deixar d'estudiar amb disset anys, d'això ja en fa 31. Vaig començar a escriure per entretenir una amiga que em va dir que (malgrat l'ortografia i la puntuació pèssima, que encara estic mirant de millorar) ho feia prou bé. Després vaig començar a escriure al Facebook, pels amics, creient que la noia era una beneita. Sorprenentment per a mi, la noia, lluny de ser una beneita, va tenir força encert, perquè alguns amics van gaudí d'aquelles comèdies passades de voltes. Finalment, vaig aterrar a la vostra pàgina. Sorprenentment, vaig aconseguir un relat finalista aquell primer any. El posterior no hi vaig participar, el confinament per la COVID va destruir la meva creativitat, no es poden engabiar les bèsties com jo. Aquest any la cosa ha anat sorprenentment bé. Malgrat que dubto força d'acabar en el podi, quatre relats finalistes ja em sembla una victòria i, tenint en compte que acabo de començar, encara tinc cert marge de millora per compartir amb tots vosaltres. Voldria aprofitar per demanar disculpes a la gent que ha interactuat en els meus relats i no he pogut respondre per falta de temps o potser per una mica de deixadesa, porto una vida atrafegada i no tinc prou temps de lleure com voldria. Moltes gràcies a tots i molta sort als finalistes. Jo ja he guanyat. Una abraçada a tots i totes.


Respostes

  • RE: Jo ja he guanyat
    Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 29/07/2022 a les 10:02
    Ens fa molt feliços la teva bona predisposició. No serà ara que et diré quin ha estat el resultat final de les deliberacions de jurat, però t'esperem a Barberà del Vallès el dia 22 d'octubre, que farem el lliurament de premis, ens vas prometre portar un vano, si no estem errats...

    Felicitats, Peter Egerman!!, ets un crack amb projecció de futur, i t'esperem aquest any vinent, que ja tenim preparat el tema, i gairebé enllestits els subtemes, ens cal eliminar tres que ens sobren, han de ser set!

    Bé, t'esperem a tu, i a tothom qui vulgui venir a saludar i gaudir d'un dia de festa microrelataire, la nostra festa!
  • RE: Jo ja he guanyat
    TerricheT | 29/07/2022 a les 12:00
    Felicitats!, i si dius que fa quatre dies que has tornat a escriure, tens bona mà, no la deixes perdre! Molt bons els teus relats. I estic amb tu, si no guanyem el concurs, de fet ja hem guanyat alguna cosa amb les publicacions dels relats. Crec que serà un recull molt bo, encara que sempre hi haurà qui digui que per ser d'uns aficionats (que no tots els participants ho són, segur), no té prou nivell. Doncs jo dic que s'equivoquen, i que nosaltres ni cas, som una mostra d'allò que es cou al carrer, i ja sols per això el recull mereix ser considerat i apreciat.

    Endavant les atxes!
  • Ets calvinista ?
    kefas | 30/07/2022 a les 10:50

    Ho dic per la manera com t'enorgulleixes de la teva bona feina. Darrere aquesta satisfacció sembla planar la idea que els fruits recollits són una conseqüència d'una activitat laboriosa que agrada a l'Ésser Suprem. Però tot i que fa temps que els catòlics lectors ens repetim que l'alegria pels èxits aliens és una virtut que cal celebrar, no podem evitar que l'enveja ens rosegui les entranyes. Sento al meu voltant els murmuris de desaprovació propis de quan algú és elevat per sobre de la mitjania, murmuris que són la manifestació coral dels bons pensaments dels creients en la uniformitat.

    Bé, ara només falta saber quins seran els altres dos guanyadors.

    No et felicito perquè ja ho he fet en altres ocasions i ja saps que qui ens mira des de dalt no és partidari que ens recreem en fútils alabances

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.