Detall intervenció

III CONCURS DE MICRORELATS EN CATALÀ

Intervenció de: Antonio Mora Vergés | 24-11-2021

III CONCURS DE MICRORELATS EN CATALÀ
la Comissió de Llengua Catalana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell organitza per al 2022 la 3a edició del Concurs de Microrelats de l'ICASBD
1a. El concurs és obert a qualsevol ciutadà/na que vulgui presentar un relat breu https://www.icasbd.org/ca/noticies/llengua catalana/iii-concurs-de-microrelats-en-catala sobre advocats/des o l'Advocacia, que ha de ser original i inèdit, i amb una extensió màxima de 150 paraules (sense comptar el títol).
2a. En aquesta convocatòria el text del microrelat ha de contenir obligatòriament les 5 paraules següents: DILACIONS, ANDRONA, FISCAL, MISSATGE, HORITZONTAL.
3a. Els textos només es poden presentar de manera telemàtica, tot enviant un correu electrònic a l'adreça: biblioteca@icasbd.org
En l'esmentat correu, el/la participant ha d'incloure-hi, a banda del microrelat, les seves dades (nom, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic).
4a. Només s'admetrà un únic text per participant/autor. La data límit per presentar les obres serà el 31 de gener de 2022.
5a. El concurs està dotat amb un premi de 300 euros i diploma de participació per a l'autor/a del millor microrelat, i un premi de 150 euros i diploma per a l'autor/a del microrelat finalista. Els noms dels/de les guanyadors/es es comunicaran en el seu moment a través dels canals de comunicació corporatius, especialment la pàgina web: ERE
6a. El Jurat del concurs, integrat pels membres de la Comissió de Llengua Catalana de l'ICASBD, un cop vençut el termini de presentació d'obres es reunirà per valorar tots els microrelats concursants, per tal d'emetre el veredicte. El nom dels guanyadors es farà públic durant la mateixa setmana de la festivitat de Sant Jordi (21 d'abril).
7a. A banda de penjar els textos que s'hi presentin a concurs al web col·legial, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell es reserva el dret de publicar-los i/o editar-los tant a les xarxes com a la revista digital del Col·legi. Igualment, tots els relats participants poden ser publicats en un llibre recopilatori editat a l'efecte
8a. La participació en aquest concurs suposa l'acceptació plena de les presents bases.
Cordialment,
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA


Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: