Detall intervenció

hola a tothom, em presento

Intervenció de: clutter | 22-04-2006


Tot i que ja he intervingut al forum, fent alusió a una altra intervenció, aprofito aquest espai per presentar-me. Em dic marta, i sóc de Manresa. M'agrada molt i molt llegir, i fa uns mesos que vaig atrevir-me a començar escriure. Si bé la lectura em perd i fa molts anys que m'apassiona, en el fet d'escriure encara en sóc molt novella.
Vaig publicar el meu primer relat fa un parell de setmanes a la web senzillament perqué penso que és una bona iniciativa per fomentar l'escriptura i la lectura. I suposo que, inconscientment, també per saber el que pot pensar un lector al llegir un text meu (i sobretot un lector que no em coneixi, que els meus amics són molt poc objectiu i a tot diuen missa). Tot i així, m'he quedat molt sorpresa en veure un comentari al forum explicant les estratègies que utilitza la gent per que els seus relats siguin els més valorats. És absurd: els llibres més comprats no han de ser forçosament els més bons. Fins i tots els autors consagrats més ben considerats per la crítica poden disgustar a molta gent. Jo per exemple no vaig passar de la segona pàgina de l'Alquimista de Paulo Coelho. En fi ,que per gustos colors, i que si algú no li agrades el que escrius, tampoc no passa res, si et diverteixes fent-ho.
Bé, que tingueu un bon Sant Jordi. Per cert quin llibre us comprareu (o regalareu)?


Respostes

  • RE: hola clutter!! (o Marta)
    Àfrika Winslet | 22/04/2006 a les 20:35

    Benvinguda, doncs, a la pàgina i al fòrum! Estic molt d'acord en tot això que dius... però tranquila, que aquí la gran gran majoria som gent molt honrada, il·lusionada i catxonda jejeje. Enhorabona per començar a escriure! Et llegiré ;)
    Jo espero regalar "La pell freda" (si es que ho trobo demà...), bon Sant Jordi a tu també! Si pots, no deixis de venir-nos a saludar a la paradeta de les Rambles.
  • benvinguda clutter...
    foster | 22/04/2006 a les 20:41

    No facis masaa cas d'lagunes opinions o històries que corren per aquí...
    Si t'agrada llegir, t'asseguro que en aquest web hi pots trobar molts relats de gran nivell, i si t'agrada escriure, i si ho fas bé com ho fas, tindràs comentaris als teus relats i podràs comprovar això que dius, què diuen els teus textos a lectors desconeguts...que aviat deixaran de ser-ho si tu vols.
    Bé, res més, només afegir i suggerir-te, com deia en Jeremias, que participis als "Reptes", uns concursos de relats curts que fem al fòrum quasi a diari i que ara, per celebrar Sant Jordi amb els "Jocs Florals" propis hem aparcat fins diumenge.
    Els "Reptes" són sobre un tema proposat i qautre paraules obligades, i amb un màxim de paraules. Tot ho decideix l'últim guanyador del concurs. Diumenge en "boigboig" (és el seu sobrenom, què vols..haha) proposarà els Repte 117 (si no m'equivoco). Esperem veure-t'hi.
    I jo i els oasiers t'esperem, també, al "fòrumdenit...uhmmm....l'oasi nocturn de relatsencatalà...mmmm" que es fa cada nit, cap a les 22,30 al fòrum.

    Bé, i res més, que he escrit més ara que en els últims dos mesos....hahaha

    foster

    ah, i sobre el llibre, entre d'altres, em pillaré P.Auster "Bogeries de Brooklyn"
    • per cert clutter...
      foster | 22/04/2006 a les 20:49

      demà hi ha parada de RC a les Rambles, tocant al Liceu... si vos, ja ho saps!
      • RE: per cert fost...
        Àfrika Winslet | 22/04/2006 a les 20:54

        saps què?? Trobo a faltar els teus comentaris... ;)
        Anima't a escriure alguna cosa curteta que tingui temps de llegir en un kit-kat, sisplau... jeje (és broma). M'he de posar al dia amb tu!
        • per cert Winslet...
          foster | 22/04/2006 a les 20:57

          ara ja no et fan falta, ara ets famosa, la més valorada...l'enveja dels poetes! jajaja....

          eps, peque, però no et pensis que no et llegeixo, cada vegada ho fas millor, sens dubte.

          fost


          • RE: Jo no vull ser famosa...
            Àfrika Winslet | 22/04/2006 a les 21:17

            jo vull ser escriptora!! O poetessa... jejeje!
            Si ho dius de debò me n'alegro molt, jo també ho crec (que vaig millorant...). Gràcies, doncs, per llegirme!
            Vaig a sopar i no crec que torni, ens veiem demà! Petons fost!!
  • Hola noia
    Jere Soler G | 22/04/2006 a les 22:19

    tot i que ja mig ens coneixem, et dono la benvinguda i estic convençut que et llegirem molt i molt d'ara endavant.
    A veure si demà ens veiem davant del Liceu...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.