Detall intervenció

En busca de les disfresses d'or

Intervenció de: Sedna | 24-02-2006


ups, no, que és en busca del reptador d'or...aiaiaiai

en fi.. ahir no vaig poder participar al ball de disfresses... i per acabar-ho d'adobar, se m'ha xafat una mica la màscara... snif, snif...

aviam... algun graller per aquí voluntari per fer música i cantar? a animar la festa! (es pot venir a qualsevol hora!)

Sedna

P.D.: per qui encara no sàpiga massa de què va la cosa... es tracta de que qui vulgui, es fagi una comta de lector nova, sota un pseudonim (com jo he fet...jeje), i, com va dir nuvol (que vés a saber qui es! jaja) ja ens coneixem prou i a sobre ens amaguem. Es tracta de fer bromes, i parlar sense saber qui és l'altre. Si algú ho sap, muts i a la gàbia!
No canvieu el nom de l'usuari de autor, ja que sabrem qui és clicant el nom i anant a la seva pàgina dels relats, i també si parla sovint al fòrum, més avall podrem veure qui és...

Això dura des d'ahir fins diumenge, però es pot allargar fins dilluns. ÉS carnastoltes!
ah! i una cosa, podem parlar sempre que es vulgui disfresst, però és millor concentrar-nos, i saber que estem disfressats, que sinó encara ens liarem, però millor! vusca l'alegria i l'aventura, els lios i les bromes!

P.D.D: si es vol, desprès, al dilluns, es podrà dona la cara, o no... depèn de la persona. Per cert



Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.