Detall intervenció

El concurs de l'Escriptoteca

Intervenció de: Ona_Codinenca | 14-09-2006


Per tots aquells i aquelles que no heu pogut sentir el programa, o que l'heu sentit però no se us ha quedat, us informem que cada setmana fem un petit concurs, en el que els oïents han d'endevinar un personatge. El d'aquesta setmana, i la passada ja que ningú va encertar-ho, és:

- Té una visió molt particular del món.
- Criat en una barriadade classe baixa d'una ciutat de l'Est nord-americà.
- Destaca per la seva formació i estudis, però no per la seva capacitat d'utilitzar-los.
- No manté cap relació social positiva: aquells amb qui no es baralla, el prenen per boig quan intenta convertir-los a la seva causa.
- La seva causa és desestabilitzar el sistema, que considera corrumput i anhela construir una societat de decència i bon gust.
- No aguanta gaire temps a les feines. En algunes ha provat d'organitzar complots contra els seus caps, en d'altres s'acaba tot el menjar que ha de vendre.
- Malgrat la seva edat, segueix vivint amb la seva mare, en una relació gairebé patològica.
- S'escriu cartes amb una noia a qui va conèixer a la universitat, tant o més il·luminada que ell, devota del comunisme i la revolució social.
- Decideix formar una mena d'exèrcit per enderrocar el sistema, en conèixer un grup d'homosexuals que el troben divertit i excèntric fins que el coneixen de debò.

Sabeu de quin personatge parlem? I el nom del llibre?

Respostes a escriptoteca@gmail.com

Donarem la resposta correcta al proper programa del dia 20 de setembre a les 21:00 i, si ningú l'encerta, anirem donant més pìstes.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.