Detall intervenció

Disculpes acceptades

Intervenció de: Toni Arencón Arias | 07-10-2014


Com un dels afectats pel tema dels plagis, únicament vull fer públic que he rebut a través del correu electrònic les disculpes pertinents, reconeixent el greu error comès. Disculpes que han estat adreçades també a l'equip editorial de Lo Càntich, a l'Associació de Relataires en Català i als autors i autores de RC.

Personalment (i respectant i entenent també les opinions de de totes aquelles persones que puguin sentir-se molt enfadades i molestes per la situació), accepto aquestes disculpes.

Bona nit!
Demà, esperem, tornarà a sortir el sol!

T.


Respostes

  • un petit comentari
    lisboa | 07/10/2014 a les 09:47
    Primer de tot: jo no m'he vist afectat pels plagis. Es podria dir doncs que no sóc part directament afectada. Tot i així, després de llegir el que s'ha escrit, en prenc la llibertat d'expressar la meva opinió.

    Em sembla curiós que adjectiveu la conducta d'aquesta noia només com a "error". I més si tenim present que aquesta és una pàgina on la precisió del llenguatge hauria de ser important. Estem parlant d'un plagi comès de manera reiterada i admès com a "error" quan la plagiadora s'ha vist amb el cul a l'aire. Per les seves intervencions al fòrum queda palès que no està penedida del que ha fet. Fins i tot té la barra de renyar a aquelles víctimes que no li han acceptat les disculpes.

    És senzillament increïble tot plegat.

    Salutacions.

    ( ..efectivament, ha sortit el sol ! ;))

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.