Detall intervenció

Esperar/Desesperar

Intervenció de: Vesna | 30-12-2008


(From Barcelona to Doha)

Espero,
en la foscor de la nit,
en la brisa del matí.
Espero,
sense saber exactament el motiu,
sense acabar de perdre mai l'esperança.


Desespero,
en el fred de l'hivern,
en la calor de l'infern.
Desespero,
per la falta de respostes,
per l'eterna soledat
que sempre m'acompanya


Respostes

  • RDQ. Agraïments i vídeo per a tothom
    Anaïs | 29/06/2013 a les 06:50
    Bones!

    La meva quinzena ja s’acaba. Us agraeixo de nou els comentaris que m’heu fet, companys, la veritat és que estimula molt llegir-los i estic contenta que us agradin les meves petites reflexions i històries creades.
    Segueixo penjant alguna coseta i continuo amb el cant coral, que m’encanta. En aquest cas, de la mà dels més petits de casa. Quan un tema ens agrada, ens emociona especialment que els nostres infants ho segueixin, perquè és el futur, oi?
    El SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) organitza cada 5 anys una cantata i aquest any celebra la seva edició número 40.
    He estat buscant material penjat al youtube i m’ha fet molta il•lusió trobar la cantata Rebel•lió a la cuina, que vam tenir l’honor i la responsabilitat d’organitzar al meu poble. En aquest cas és una gravació posterior d’un concert de Nadal de l’escola de Cabrils, però realment ho fan molt bé. Si voleu llegir la crònica de la trobada a Artesa, us deixo l’enllaç de la Palanca
    aquí

    Bé, són dos vídeos, em sap greu però no he trobat la lletra per enlloc, espero que pugueu entendre el màxim possible. En línies generals, la idea de la cantata és l’etern problema que tenen alguns infants amb el menjar (verdura i peix, no pas macarrons i “xixa”), i ho agafa des de tots els punts de vista, fins i tot l’opinió dels estris. Prou persianes, us deixo amb els vídeos, espero que els gaudiu.

    Un somriure,
    Anaïs






Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.