Detall intervenció

A TOTS ELS AUTORS DE RELATS EN CATALÀ

Intervenció de: Joan Ferrer Hernando | 22-05-2005


BENVOLGUTS COMPANYS DE RELATS EN CATALÀ:
JA FA TEMPS QUE DUC ESCRIGUENT EL MEU PRIMER RELAT, EL RETRAT DE ROMEU LLANÇ, JA VA PER LA 7ª PART, I ENCARA LI QUEDA UN MICA, PERÒ VEIG QUE NINGÚ EL LLEGEIX I COMENÇE A SENTIR QUE NO VAL LA PENA QUE ESCRIGA, COMPANYS, US OFEREIXO AQUEST RELAT QUE ESTIC ESCRIBINT AMB TOTA LA HUMILTAT DEL MÓN, ES PER VOSALTRES.

SIGNAT

ROSELLA


Respostes

  • RE: A TOTS ELS AUTORS DE RELATS EN CATALÀ
    jordi domènech i arnau | 22/05/2005 a les 21:48

    No et desesperis, que en aquest tema no hi ha res fàcil.
    Per exemple, jo mateix que cada dia entro a Relats, mai havia ensopegat amb cap dels teus escrits.
    Depenent del dia i l'hora que surt un relat, si no és d'autor conegut o el títol no és molt suggerent, es poden tenir de deu a vint lectures.
    Algunes idees que corren per aquí podrien ajudar, per exemple una millor classificació per temes i sots-temes, les tutories d'autors amb més experiència sobre els més novells. Però cal tenir en compte que qualsevol modificació del web és una feinada de consideració per els seus responsables,
    Fins i tot et diré que en cada cas particular les coses són diferents. Jo mateix tinc la idea, potser absurda, de no mirar-me els relats seriats fins que estan acabats, no m'agrada quedar-me a mitges. I no sé si a altres els passa igual.
    D'altra banda, la literatura no s'acaba a Relats, pots explorar altres camins. Jo mateix en faig servir dos més, que no vull pas dir que siguin els que et convinguin a tu ni molt menys.
    L'un és: autoeditable. Els llibrets que faig, els reparteixo a amics i coneguts i fins i tot els venc a fires i similars cada vegada que en tinc ocasió.
    L'alta camí consisteix en tenir un web propi de tema literari, per exemple jo tinc aquest: Memòria. I en faig promoció, procuro que m'enllacin (Busca a Google el meu nom amb els dos cognoms i ho veuràs).
    En definitiva, no et desanimis, que cal molta feina de formigueta.

    Jordi

    (per cert, hi ha la convenció de que escriure en MAJÚSCULES, vol dir cridar)
  • RE: A TOTS ELS AUTORS DE RELATS EN CATALÀ
    BJG | 23/05/2005 a les 09:31

    Mai deixis d'escriure només per no ésser llegida, intentaré llegir-te, però es que 11065 relats son molts relats, a més ara mateix estic d'examens i hòsties... Però continua endevant, ja t'arribarà l'hora, jo també tinc algun relat que no ha estat llegit però que hi farem, coses que passen. Ja et dic quan acabi els examens intentare llegir el teu relat... no et desanimis...MAI...Entesos??

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.