Detall intervenció

A Joan Gonzalez Pons

Intervenció de: prudenci | 12-10-2007


Mira Joan, per ser la primera vegada , crec, que em comentes has tingut un bon desencert.
A mi em sembla molt be que no estiguis d´acord amb la meva idea del temps, o de si el meu temps ha passat o no, però crec que el poema, malgrat que potser no es de 10, tampoc es mereix un 3.
Segurament sóc un poeta poc més que mediocre, però a aquest nivell crec que no estic.
Si no estas d´acord amb el que dic és el teu problema, no el meu. Cadascú es coneix la seva vida i la seva situació, i si jo dic que per mi ja ha passat el temps ,és que jo ho crec així, i no tens que contradir-me, o si ho pots fer però n´aquesta manera.
No crec gaire, a més, en les puntuacions, perque són molt relatives, pero que em baixis el que he aconsseguit en un més de comentaris d´una tacada no em sembla ni ètic ni coherent.

El temps, ... tú que sabrás el que és el meu temps !

Prudenci.


Respostes

 • harmonia
  Joan G. Pons | 12/10/2007 a les 18:55

  La meva valoració ha estat de la sensació que a mi m'ha produït. No pretenia una valoració del poema que em sembla molt bo.

  Em sap greu tot el que he generat.

  Intento viure el PRESENT i en PRESENT i segurament amb aquestes dimensions he compartit amb tu, Prudenci, unes impresions, ben lluny d'unes puntuacions.

  No és un problema opinar d'un altre manera i amb confiança he intentat explicar-ho.

  Amb valoro amb un 1,5, donc he sabut fer-te arribar en positiu el meu comentari.
  • RE: harmonia
   prudenci | 12/10/2007 a les 20:24

   T´agraeixo el teu comentari a aquest forum, però segueixo opinant que no s´han de valorar les idees sino els relats, literaria o poèticament parlant.
   Jo tinc la meva vida que tu desconeixes, i no pots criticar-me perque no pensi com tu, això és injust.
   Si t´ha agradat molt el poema, o l´has trobat bo, com dius, valoral, si no estas d´acord amb el que jo penso de la meva vida no ets qui, ni tu ni ningu per valorar-ho.
   M´has enfonsat la tarda.
   Potser tu ets molt positiu i t´agrada< més aquest mon que a mi, però no em preocupa en absolut la teva problemàtica, per lo que tinc interès és per la teva literatura.
   Fins unaltre

   Prudenci.

   • RE: RE: harmonia
    Joan G. Pons | 13/10/2007 a les 06:28

    Gràcies pels teus aclariments. No pretenia criticar. Crec, és una opinió, que van molt lligats "relats" (expressió escrita), idees i persones.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.