Maria del Pilar Ventura Py

Barcelona,

7 Relats, 17 Comentaris
11364 Lectures
Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Nascuda a Barcelona (Poble Nou) al juny de 1959. Funcionària, terapeuta, mare, socialista, treballadora social.

Contradictòria, calidoscòpica, enamorada de la vida, i de la meva vida. Feliç sense vergonya. M'agrada escriure com respirar, profundament, a poc a poc, i de totes les maneres que he descobert fins ara.

I em queda tant per descobrir, tant per aprendre, tant per expressar, tant per assajar i equivocar-me.











Últims relats de Maria del Pilar Ventura Py

Últims comentaris de l'autor

  • que no vaig a la platja a l'estiu, tot i que visc a tocar. Just per les moltes incomoditats que tan bé descrius, a més de la pudor dels cosmètics per a torrar-se que fa servir el personal, els gossos descontrolats, els putos nens que et trepitjen la tovallola o t'esquitxen amb aigua glaçada quan estàs a punt d'adormir-te, o la sorra que et rebossa, quan has aconseguit estirar-te mollada i impol.luta, i que et dispara les xancletes de la foca de torn que pasa distreta pel teu costat, mentre li regalima el "calipo de lima".

    Un plaer llegir-te.

  • i tants sentiments expressats, i de tantes formes com autors hi han.

    Acabo d'aterrar en aquesta web que estimula a escriure, encara que no t'assegura veure les muses.

    Agraeixo el teu comentari.

    Comprovo que, pel que he anat llegint en aquestes pàgines, hi ha professionals de la ploma, amateurs, escrivans, es-criptic-cors, escrivents, escriu-malalts, escrijuganers, literassanadors, literassanants... de tot i més.

    Sense valorar ni jutjar, que cadascun de nosaltres exercim del que podem i anem evolucionant al nostre ritme, he trobat una forma deliciosa de nodrir-me.

    Tot just començo i observo que amb tu tinc molts i molt variats plats, exquisits alguns.

    M'agrada veure't asseguda a la platja. Opino, com tu, que la felicitat rau dins nostre, encara que en comptes de treballar per cercar-la, m'estimo més acceptar els molts i breus moments en els que hi connecto amb ella (ja veus, sóc mandrosa de mena).

    Marins petons des de Cabrera de Mar.

    Pilar

  • m'agrada el teu únic relat ( .)

    afegir que a més de no voler canviar coses, a més d'entendre-les (no sempre fa falta), el que em sembla, personalment imprescindible és
    ACCEPTAR-LES.

    Suposo que això ho duu el temps

    un petó.

  • Gairebé els teus 20 relats + molts dels comentaris, que déu-n'hi do.

    Molts d'aquests comentaris són poesia "per se". Has aconseguit crear un poliedre d'amics/gues-admiradors/es que t'estimen, em sembla intuir. T'ho mereixes. Brodes amb paraules, i transpires emoció i amor.

    Poca cosa (res) et puc dir que no sàpigues, respecte als teus escrits que han estat tan comentats i valorats.

    Miqueta enveja tinc!!!!!! miqueta no, molta, conscient i sana, estimulant diria.

    Acabo d'aterritzar per aquí, encara no sé com obrir portes i és que n'hi ha moltes. Fa por. Mostrar-se és alhora excitant i et fa vulnerable.

    Si hagués de definir-te pel que he llegit de tu ho faria amb una paraula: intensa.

    T'ho curres nena!!!!! fins aviat.

  • no té preu, el ritme tampoc. Segueixo pensant en petites precisions en quant a les comes i els punts. He llegit part de la teva obra i t'he afegit a autors favorits Bruno.

    Diria que escrius per plaer i amb plaer al fer-ho, i puc dir-te també en dóna llegir-te.

  • Bo, amb ritme, història original i ben resolta. L'enumeració d'objectes dóna un efecte de diapason agradable i original.

    Em fixaria més en la puntuació. Les comes i els punts millor repartits, farien encara més facil la seva lectura i comprensió.

    Un plaer llegir-te.

  • d'amants com aquest. Tambè en versió femenina i bisex, pots escollir colors i tamanys.
    Si te'n duus tres al preu de dos. Jjajajajajajj.

    Gràcies vicent.

  • pel teu comentari. Vegeta, has pensat que amb una mica de paciència i desenvolupant més aquest relat podries fer una bonica novela, o un conte?.

    M'he llegit els teus escrits. En alguns d'ells m'he quedat amb la impressió que els acabes molt depressa (Coitus interruptus). Els podries desenvolupar més per donar-nos els plaer de llegir-los. No es tracta només de fer-los més llargs.

    Els arguments són originals i imaginatius. Vull ser constructiva, no crítica. Hi moltes formes d'escriure, totes són expressió de nosaltres mateixos.

    T'encoratjo a seguir escrivint, i et suggereixo, si m'ho permets, que ho facis poc a poc, disfrutant-t'ho, com si fessis l'amor.

    Abraçadotes.

    Pilar