lickmyredlips

2 Relats, 2 Comentaris
1129 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Petita, temperamental, revoltosa, tímida i juganera, explosiva, voluble. Sensible, però freda. De vegades tendra i massa afectuosa, d'altres, en canvi totalment inexpressiva. Senzilla, però a la recerca de la perfecció. No al aurea mediocritas o daurat terme mig: una cosa o una altra, molt o poc (o res), fred o calent (mai temperat). Cercant la perfecció de l'imperfecte o la imperfecció del perfecte. Cercant defectes i rareses.

Me dic Gene. Som una adolescent en la seva plena efervescència que viu a Mallorca. M'encanta llegir i ¡¡¡dormir!!!. Em considero una jove un poquet creativa, addicta al cafè i a les compres. Em torn boja amb la pluja: el seu so, la seva olor i la tranquil·litat que dóna.

Últims relats de lickmyredlips

  • VENT I TEMPS

    lickmyredlips - 18-07-2011 - 473 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 3 minuts

    Vent, records, vida, temps, curt. més

  • ELLA VOL...

    lickmyredlips - 03-03-2011 - 656 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Ara ella vol tot allò que un dia no va saber apreciar, vol tornar a besar aquells llavis que un dia els seus van fregar... ...ara ella vol tantes i tantes coses... I totes amb ell... Coses que, possiblement, no recuperarà. més

Últims comentaris de l'autor

  • lickmyredlips | 18-07-2011 | Valoració: 5

    Potser m'equivoqui, però decepcionat no és un barbarisme? No seria més bé decebut? :S ... Decebuda em quedo quan veig faltes i barbarismes només començar.