ELLA VOL...

Un relat de: lickmyredlips
Ara ella vol tot allò que un dia no va saber apreciar, vol tornar a besar aquells llavis que un dia els seus van fregar; vol tornar a respirar l'aire que sortia dels seus pulmons, en estar a una distància bastant reduïda; vol, un altre cop, recórrer, amb la seva llengua, aquelles dents perfectament rectes, aquelles que en un moment li van pertànyer; vol tornar a tocar el seu cos despullat, el vol tornar a sentir; vol dormir al seu llit una altra vegada, com abans; vol que totes les nits li faci l'amor; que li faci allò que tant li agrada i que ningú li ha tornat a fer, al manco no com ella volia. Ara ella el vol a ell; vol tornar a estar al seu costat; el vol amb les seves coses bones i també amb les de dolentes; vol discutir amb ell dia sí, dia no, como acostumaven a fer; vol tornar a rebre les seves trucades, aquelles que tant li molestaven en aquell moment, però ara realment enyora; vol tornar al lloc on es van veure la primera vegada, fa ja dos anys; ara ella vol tantes i tantes coses... I totes amb ell... Coses que, possiblement, no recuperarà.

Comentaris

  • jo vull...[Ofensiu]
    Flordolça | 12-03-2011 | Valoració: 10

    m'he sentit identificada al 100% en la meva situació actual, encara que no ho puc reconèixer.
    Un 10!

  • suggerent[Ofensiu]
    EnricMadrona | 08-03-2011 | Valoració: 8

    És un relat breu. A mi m'agraden els llargs, però el teu té la virtut de suggerir tota la història de la parella en només unes poques línies. Felicitats.

    Espero que relatsencatalà sigui una aventura profitosa per a tu. És magnífic poder compartir el que escribim.

l´Autor

lickmyredlips

2 Relats

2 Comentaris

1127 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Petita, temperamental, revoltosa, tímida i juganera, explosiva, voluble. Sensible, però freda. De vegades tendra i massa afectuosa, d'altres, en canvi totalment inexpressiva. Senzilla, però a la recerca de la perfecció. No al aurea mediocritas o daurat terme mig: una cosa o una altra, molt o poc (o res), fred o calent (mai temperat). Cercant la perfecció de l'imperfecte o la imperfecció del perfecte. Cercant defectes i rareses.

Me dic Gene. Som una adolescent en la seva plena efervescència que viu a Mallorca. M'encanta llegir i ¡¡¡dormir!!!. Em considero una jove un poquet creativa, addicta al cafè i a les compres. Em torn boja amb la pluja: el seu so, la seva olor i la tranquil·litat que dóna.

Últims relats de l'autor