Detall intervenció

Sobre una mica de tot

Intervenció de: Anaïs | 17-04-2024

Bon dia, gent
Fa "un segle" que no passo per aquí i he decidit fer una ullada. Em sap greu les notícies que he llegit sobre l'Associació. No, no en sóc membre, però ho he estat d'altres i se la feina que no es veu però que hi és que hi ha en qualsevol Associació. I que la gent, en general, només parlem per queixar-nos i preguntar mil vegades els mateixos dubtes, i que agraïm potser de gairell i quan la cosa està fotuda.
Pel que fa als autocomentaris, em remeto a una de les petites problemàtiques que va tenir el meu fill (sí, les mares ja ho fem, de girar al voltant de la canalla) quan era més petit. Ell juga a bàsquet, i un dia abans del partit, em va preguntar, enfadat no tranquil eh? no fos cas... "Mare, per què hem de portar la samarreta per sota els pantalons?". Potser esperava que jo li dongués la raó, pobre... Però l'únic que li vaig dir és que a vegades, anar a contracorrent és perdre el temps i fer perdre el temps als altres. Doncs això, quan vaig arribar aquí a RC vaig cometre l'error de novata d'autocomentar un relat per agrair els comentaris als companys, fins que se'm va dir que degut a la tipologia de la pàgina era millor utilitzar el fòrum per aquesta fi, ja que el fòrum s'havia creat per això, a més dels reptes que havien anat sorgint després per crear caliu. Seré tonta, però vaig trobar-ho perfecte i vaig seguir el que m'havien explicat. I com que sóc tonta, no entenc perquè tanta protesta i tant continuar fer el mateix una vegada i una altra, posant "pegues" i donant l'opinió contrària. Cert que sense les persones rebels el món no hauria pogut anar canviant, però... cal, posar tantes traves a tot? S'omplirà el fòrum de comentaris? Bravo! Clar, clar, que després sorgirà el "acabo d'entrar i he vist un munt de comentaris nous que no m'aclaro" o el "si que esteu animats aquests dies", perquè hi haurà algú que llavors no ho trobarà bé, però així és, no sé si m'explico. que segur que no.
Apa, un somriure per a qui el trobava a faltar!
Anaïs


Respostes

  • RE: Sobre una mica de tot
    aleshores | 17/04/2024 a les 12:41
    Bé, doncs, benvinguda de nou, per part meva.
    Aquí hi falta gent, tant amb la samaerreta per dins, com per fora!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.