Detall intervenció

RE: Estem en un país... Els qui manen son els capitalistas

Intervenció de: 1101ilime | 18-04-2008



Respostes

  • RE: Estem en un país... Els qui manen son els capitalistas
    1101ilime | 18/04/2008 a les 23:20

    • RE: PETIT MUNTATGE
      Galzeran (homefosc) | 19/04/2008 a les 12:09

      De totes maneres, aquests diners que els bancs ingressen, siguin pagats avui, o el dia cinc, hisenda triga igualment quinze dies en cobrar-los, estan durant aquests dies en un compte comptable que es diu una cosa semblant a "diposits transitoris" i que tots els bancs el tenen per no liquidar dia a dia a hisenda (ajuntaments i grans empreses, etc...), que seria un pal per a ells, inclós informàticament, i aquest compte contable no paga interessos, en genera a favor del banc = beneficis directes. Si estan en el teu compte bancari, et generen a tu els interessos, poca cosa, però a tu, no al banc. Sempre hi ha un punt de vista positiu, i ara els pots retirar i tornar-los a ingressar per pagar el dia cinc, o deixa'ls allí, ja que s'han de pagar igualment... fins el dia cinc.
      • ehem...hola Ferran...
        angie | 19/04/2008 a les 18:13

        el tema està en que si tu has hagut de vendre, per exemple, fons d'inversió o quelcom que et genera beneficis, per ingressar en efectiu en el compte corrent per poder pagar a Hisenda, aquests diners et deixen de rendir uns quants dies (i a sobre si resulta que tenies guanys has de pagar sobre aquests en la declaració de l'any que correspongui al reembossament). Obviament ningú torna a fer una suscripció per uns quants dies.

        Molt maca la teva explicació, jajajaja...però no em convenç gens!.

        Una abraçada, Ferran!
        • Perdona Angie
          Galzeran (homefosc) | 19/04/2008 a les 19:04

          no et volia convencer, de veritat, em faltava aquest petit i important detall, el que et deia és técnicament cert, però si has fet el que m'expliques, és evident que has sortit perdent tu. Dispensa de ficar-me on no em demanen, pensava que ajudaria a rebaixar el mal humor del moment amb una visió positiva, però el teu cas és del tot negatiu per tu, en sóc conscient.
          Si poguesis arribar al dinar el proper dimecres, et pagava una ronda de vi, si et venia de gust, per disculpar-me adequadament.

          (imagina't el de la foto del meu lloc, amb la cara enrojolada)

          Una abraçada, i ens veiem dimecres.

          Ferran

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.