Detall intervenció

Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?

Intervenció de: JTiston | 08-12-2010

Hola!

Avui ha estat el meu primer dia a la pàgina, i com que he comentat pocs relats, en tornar unes hores més tard he aconseguit trobar-los altre cop per veure si els autors m'havien respost.

La meva pregunta és: hi ha alguna manera de poder accedir directament a aquells relats que has comentat?

Potser hi ha una manera molt òbvia i jo ara no la veig, o potser no es pot fer. Jo crec que aniria molt bé, perquè si no, amb tants autors i tants relats, és un embolic tornar-los a trobar!

Gràcies per endavant,

JTiston


Respostes

  • RE: Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?
    franz appa | 08/12/2010 a les 23:35
    No conec cap manera de tornar-hi directament, com no sigui que te'ls quedis tu al teu ordinador desant l'enllaç o desant la pàgina com a marcador. Però és un bon suggeriment per a l'equip de relatsencatalà. Potser podries fer-lo (hi ha el formulari de contacte a l'extrem inferior dret de la pàgina).
    Salut i benvingut entre nosaltres!
    franz
  • RE: Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?
    Galzeran (homefosc) | 09/12/2010 a les 00:41
    També els pots afegir com a autors preferits, a la teva llista d'autors, i sempre podràs tornar a repassar aquells que t'agraden. I també tens la llista de relats preferits, que pots anar esborrant i afegint, al teu gust, i tot això ho pots fer en obert, o en privat. és una manera de controlar, ben vàlida, els teus últims comentats.
  • RE: Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?
    T. Cargol | 09/12/2010 a les 08:45
    Una possibilitat de trobar els comentaris seria que s'incloguessin com a camp de cerca (al Cercador).
    Per cert que en algun cas, quan es busca un autor (al cercador), hi surten les (darreres) intervencions fetes al forum però no sempre és així, crec. És un error o a què es deu?
    • RE: Correcció: sempre surten els intervencions al fòrum a la pàgina de l'autor (no +)
      aleshores | 09/12/2010 a les 08:51
  • RE: Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?
    Cargolsalalluna | 10/12/2010 a les 11:04
    AIxò ja hi és a la teva pàgina. Quan hi accedeixes i et desplaces avall, sota els teus textos publicats trobaràs:
    1. Un llistat amb els darrers comentaris que has fet per ordre cronològic. Podràs accedir als poemes que has comentat des d'aquí -sempre i quan cliquis sobre el títol del comentari, si ho fas sobre el nom de l'autor aniràs a la pàgina on apareixen només els textos de l'autor i no pas dins d'aquells que has comentat-.
    2. Desplaçant-te encara més avall tens totes les aportacions al fòrum que ha fet, també en ordre cronològic i per altra banda, deixeu-me dir que és una gran millora poder anar des del teu lloc a converses de fa dies. Abans era bastant complexe fer-ho. Abraçades

    Salisalut!
  • RE: Possibilitat de marcar el que llegeixes/comentes?
    Cargolsalalluna | 10/12/2010 a les 11:09
    Clar, això implica una cosa:
    Imperativament has de posar títol als comentaris que deixes, si no ho fas no tens aquesta opció. Per exemple, a vegades en el meu cas poso espais perquè ni sé quin títol posar, aleshores aquesta opció em desapareix, o sia que, encara que posis un punt, un asterisc o el que sigui, escriu alguna cosa en el camp "Títol" per poder tenir aquesta opció! Em sembla que ja està.

    Salisalut!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.