Detall intervenció

cd miracle canço lluna blanca

Intervenció de: salvatore vinyatti | 11-05-2005


fer-vos saber que malgrat no em veieu el pel per la web, malgrat m'he empassat tot el dilema i crisis del barri del Carmel, malgrat no tinc gens de temps per res, malgrat tot... el músic Joan Cardoner en el el seu CD Miracle ha inclòs un poema meu " lluna blanca" en el seu cd de rock hawy metal, la canço balada queda molt interessant, en Joan Cardoner s'hi ha " esmerat" i la musica agrada a grans i petits. Vaja, que estic cofoi d'haver pogut editar una cançó i més encara quan em diuen que aquesta mena de música fa de "psicoleg" pels adolescents, la música fa allò que fan els psicòlegs, després d'això em sento encara millor.
Dir-vos que mercès a Relats en Català en Joan Cardoner va poder trobar una lletra. Ara, tots estem contents, salutacions a tots, a veure si aviat puc dedicar-me més a la poesia. Una abraçada a tots.
L'edita PICAP. www.picap.com
Titol Miracle.
Cançó : Lluna blanca Cardoner,Barrau
( Salvatore Vinyatti és Salvador Barrau)


Respostes

  • RE: cd miracle canço lluna blanca
    marc (joan petit) | 11/05/2005 a les 23:55

    Moltíssimes felicitats, Salvador! T'ho mereixes. Ets un dels altres que sempre val la pena llegir. Moltíssimes felicitats.

    Marc Freixa (Joan Petit)
    • RE: RE: cd miracle canço lluna blanca
      salvatore vinyatti | 12/05/2005 a les 00:01

      Gracies Marc, penso sempre en aquelles paraules teves, escriure sense parar mai d'escriure.... perquè a la fi del camí sempre hi han satisfaccions. Una abraçada.
      • RE: RE: RE: cd miracle canço lluna blanca
        marc (joan petit) | 12/05/2005 a les 00:05

        Salvatore... crec que són paraules de l'altre Marc. ;-), el FreixaS.

        de tota manera, no paris d'escriure...

        Marc Freixa (Joan Petit)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.