Detall intervenció

Capdelin???????

Intervenció de: Red Pèrill | 08-02-2011

En Capdelin és mort? Collons, que fort! Però el més fort és que... hagués jurat no només que era jove, sino que estava convençut de que tenia 24-25 anys... 70????

És curiós, oi?

Quin gran poeta estava fet, no en recordo per aqui cap altre de tan brillant ni punyent com ell. De'n tant en tant mirava si havia tornat en va...

Capdelin, crack!!!!

PD: Com es va saber, si no és indiscreció?


Respostes

  • soc la filla d´en capdelin
    capdevila | 09/02/2011 a les 12:17
    GRACIES en nom de tota la familia pels vostres missatges, escrits, poemes...
    Es un orgull veure l´estimació i admiració k tothom li té, el carinyo de la gent, però no em sorprén ja que ki el coneixia sap k ell despertava aket tipus de sentiments. Era un geni i una persona excepcional. Va patir una llarga malaltia, càncer, però mai va perdre ni un gram del seu grandiós sentit de l´humor.
    Tenia 70 anys, però mai havia semblat l´edat k tenia, era molt modern en tot. Ha passat 1 any i el buit ka kdat es molt gran, però recordem molt sovint els magnifics moments plegats i tenim els seus poemes x llegir-los i rellegir-los.

    DE TOT COR MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!
  • RE: Capdelin???????
    Red Pèrill | 09/02/2011 a les 18:18
    Jo li parlava quasi bé com si fos un adolescent, i ell entenia els meus textos talment com si fos de la meva generació. Una abraçada a la família doncs... Capdelin, ídol de petits i grans

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.