pitrusca

Barcelona,

3 Relats, 5 Comentaris
3129 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de pitrusca

Últims comentaris de l'autor

  • pitrusca | 11-08-2005 | Valoració: 9

    HOLA!
    Em vas demanar quines altres coses teves havia llegit. A part de bastants poemes curts, un relat d'una pixarada (que em va agradar molt, i em va fer riure), un d'amants, un de coses que no t'agraden, i potser algun altre, no ho sé.
    Referent al comentari que em vas fer, no m'has pas ofès. Jo pensava que rebria comentaris que em deixarien per terra, i de moment no n'he rebut cap (o potser es que no els he entès bé). A, que no m'en oblidi, els desmais es produïen pel dolor que sentia el noi, ja que imagina en quines condicions la noia extranya li va fer allò.
    Moltes gracies per comentar-me, i si un altre cop per casualitat ho vols fer, fes-ho sincerament, si el relat es una merda, diguem-ho.
    Aquest relat (ja que sóc aqui), l'he trobat tan real, i ben descrit, que m'ha semblat recordar quan la meva mare em deia coses semblants. (no tant violentes, perquè la meva mare no em deixava ni jugar amb pistoles d'aigua, però...)

    M'agradaria que continuessis així, encara que no et conegui, sembles molt eixerida.

    Petons

    pitrusca

  • pitrusca | 10-08-2005 | Valoració: 9

    Passen coses una mica extranyes, però les escrius com si fossin les més normals del món. És com un somni. Jo sempre que escric ho faig sobre coses extranyes, però no aconsegueixo que s'entenguin, en canvi tu si.
    M'ha agradat prou. Vès quina cosa més normal, perquè les poques coses teves que he llegit, totes m'han agradat.