Fill, quiet aquí! JAU!

Un relat de: Tiamat

- Fill, quiet! No facis això! No facis això, et dic!
El nen ho fa.
- Però..! No t'he dit que no ho fessis? Eh? I doncs, per què ho has fet? No, no hi tornis. Quiet, no et moguis del meu costat. Que no ho facis, et dic!
El nen hi torna.
- Ja n'hi ha prou, eh! Al final em faràs enfadar. Mira, veus aquell policia d'allà, amb el gos emmurriat? Doncs si hi tornes, vindrà i t'agafarà de les orelles, i te les estirarà molt fort. I si s'adona que no has escarmentat prou, treurà el morrió al gos, i deixarà que te les estiri ell amb les seves dents. I si te les arranca, jo no en voldré pas saber res!! I com que t'estàs portant molt malament, el policia se't voldrà endur, i et tancarà a la presó, i jo no li diré pas que ets fill meu, faré veure que no ets fill meu, i apa, espavila't! I allà a la presó, no et pensis pas que et donaran regals i et cuinaran pastissets, no! Allà et faran aixecar ben aviat al matí, quan tot just hagi sortit el sol, i et faran carregar unes pedres mooolt grosses, i cada cop que et caiguin a terra, et tallaran un trosset de pell d'aquesta que hi ha entre els dits, veus aquesta pell? Doncs aquesta, et tallaran, i quan s'acabin, et tallaran un trosset de dit, i així fins que ja no en tinguis. I després de les pedres, et faran estar dret sense poder-te moure, quatre, cinc hores dret, depèn de com de malament t'hagis portat, i et faran estirar els braços enlaire i pobre de tu si els baixes! Si se t'acudeix baixar-los, ni que sigui per rascar-te una mica el cap, agafaran un ganivet d'aquells tan grossos que hi ha a les carnisseries, i et faran un tallet darrere els talons, i llavors et semblarà que no pots aguantar-te dret, però t'hi hauràs d'aguantar per força, perquè si no pot ser molt pitjor! Els policies, vindran quan ja t'estiguis marejant de tant estar-te dret, i et donaran un plat d'espinacs per menjar, d'aquells llefiscosos que no t'agraden gens, però ja veuràs que te'ls menges de gust, perquè no menjaràs altra cosa eh! I per la tarda, et tiraran dins d'una piscina d'aigua freda amb els peus i les mans lligades amb una d'aquestes manilles, veus aquestes manilles que li pengen del cul al policia? Doncs són per això, per tirar gent a la piscina i que no puguin nedar, però és que si no nedes, t'ofegaràs! O sigui que hauràs de flotar com puguis, així fins que es faci fosc. I després, sense poder-te eixugar ni res, t'enviaran a una habitació petita petita, i fosca, molt fosca, on només podràs dormir assegut, i hauràs de fer el pipi i la caca allà, perquè si ho fas a qualsevol altre lloc, et picaran més, i t'ho hauràs de netejar tu mateix, no vindrà pas ningú a netejar-te la teva habitació, què et penses? I si no ho neteges, al final estarà tan brut que no podràs ni entrar-hi a dins, però hi hauràs d'entrar igualment, perquè si no ho fas.. si no ho fas, no vull pas explicar-te el que et pot passar! I cada dia serà així, si ho tornes a fer, i no podràs marxar-ne fins que jo decideixi que ja pots tornar a ser fill meu i et vingui a buscar. I si continues portant-te tan malament com fins ara, ja veurem si vull que tornis a ser fill meu. Ho has entès?


(el que faci o deixi de fer ara el nen, ho deixo a elecció de cadascun de vosaltres. Jo, ho tinc clar)

Comentaris

  • Gracies per fer-me aquella parrafada, que m'he llegit de bon grat.[Ofensiu]
    pitrusca | 11-08-2005 | Valoració: 9

    HOLA!
    Em vas demanar quines altres coses teves havia llegit. A part de bastants poemes curts, un relat d'una pixarada (que em va agradar molt, i em va fer riure), un d'amants, un de coses que no t'agraden, i potser algun altre, no ho sé.
    Referent al comentari que em vas fer, no m'has pas ofès. Jo pensava que rebria comentaris que em deixarien per terra, i de moment no n'he rebut cap (o potser es que no els he entès bé). A, que no m'en oblidi, els desmais es produïen pel dolor que sentia el noi, ja que imagina en quines condicions la noia extranya li va fer allò.
    Moltes gracies per comentar-me, i si un altre cop per casualitat ho vols fer, fes-ho sincerament, si el relat es una merda, diguem-ho.
    Aquest relat (ja que sóc aqui), l'he trobat tan real, i ben descrit, que m'ha semblat recordar quan la meva mare em deia coses semblants. (no tant violentes, perquè la meva mare no em deixava ni jugar amb pistoles d'aigua, però...)

    M'agradaria que continuessis així, encara que no et conegui, sembles molt eixerida.

    Petons

    pitrusca

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680798 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.