Per triar i remenar

Un relat de: llpages
El client entra decidit a la botiga, es palplanta davant del taulell i, així que se li acosta algú per atendre'l, li etziba sense dir ni el bon dia:
- A veure... sorprengui'm! - se li escapa, visiblement nerviós.
- Bon dia i... em sap greu però l'hem exhaurit.
El client obre els ulls amb cara de sorpresa, en cap cas hauria esperat una resposta com aquesta. Qui l'atén s'adona a l'acte que ha ficat el rem i rectifica amb agilitat felina.
- Prefereix assaborir-lo? - una altra temptativa per esbrinar quin peu calça.
- Ui, sóc molt sensible, jo! - i fa un esforç titànic per no fer cara de fàstic, a veure si el prendran per un iniciat.
- Sensible suau o més de contacte total? Veig que no n'està, d'extra segur... - li somriu amb complicitat.
- No, no, sóc més aviat... natural - ha trobat l'adjectiu adient, que li sembla que està creuant un camp de mines.
- Natural confort, potser? Ha millorat molt, el producte - però uns segons de silenci són indicatius d'una realitat pregona: aquest paio està més perdut que un daltònic resolent el cub de Rubik.
- Estic fet un embolic, i si el tria vostè mateix?
- Si em dóna aquest plaer... Que potser es tracta de fer el dimoniet o bé és un sentiment real? No pretendrà fer-se l'invisible? - li pica l'ullet, una manera de punxar-lo, a veure si així en treu l'entrellat.
- Què vol dir? És quelcom mutu, per descomptat!
- Dual, mmm, no li ho nego, però m'hauria d'especificar si el prefereix prolongat, intens...
- Això sí, intensitat màxima! - s'exclama com aquell que s'agafa a un ferro roent.
- ... o perfecte - no, si no el deixa ni parlar, casumdena, això sembla el joc dels disbarats!
- Tan difícil és? Busco quelcom vibrant, que em converteixi en un heroi als seus ulls, un heroi embogit de ... - comença a desesperar-se.
- Ja ho tinc! No cal que em digui res més, una nit de rauxa que el deixi com el Valentí més lúbric i enamoradís que vol ser molt petonejat! Digui'm que sí... - i posa les mans en posició d'orant, ha acabat per desinhibir-se.
- Exacte! Per fi ens hem entès! - i s'eixuga el front perlejat de suor, alleugerit per haver aconseguit el que volia.
La capsa amb les lletres impreses "Nit de bogeria" ha desaparegut de damunt del taulell en un tres i no res. El client surt satisfet, encara que ara entén perquè les vendes a nivell mundial han caigut un quaranta per cent: mai hauria pensat que això de comprar condons arribaria a ser tan complicat.

PD: us proposo un joc, benvolguts lectors, entreu a durex.com i trobeu les paraules de les diferents classes de condons que estan reproduïdes en aquest text. Flipareu amb l'oferta aclaparadora!

Comentaris

  • Que els vagi provant tots[Ofensiu]
    Montseblanc | 27-08-2022

    Això que passa amb els preservatius, també passa amb altres productes, els iogurts per exemple, com diu el kefas, o els gels de bany, el pa... Fins i tot vas a comprar unes simples patates i et trobes que n'hi ha que són millor per bullir, d'altres per fregir, d'altres que es conserven més temps... Fer la compra, si comences a mirar tota la varietat que tenim avui en dia pot ser moooolt llarg. Jo soc de les que penso que s'ha d'anar provant tot i al final treure conclusions. Com sempre un relat que sorgeix arran de la realitat, amanit amb l'humor i l'enginy que et caracteritza.

  • Opinió[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 10-08-2022

    Fins i tot jo , ara que ho he llegit des de la teva percepció m'ha semblat antic, hahaha.

  • Agraïment[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 10-08-2022

    Gràcies pel comentari al meu poema. No, no el vaig fer fa anys, és recent, una dedicatòria feta a una amiga a la que li he regalat una perla . Potser és un clàssic?

    Cordialment.

    Rosa

  • Vibrant[Ofensiu]

    Com tostemps, ens enlluernes amb un relat original i fresc. M'ha costat saber que diantre volia el client...Però al final he ensopega amb de que es tractava. Tot i que jo no anava del tot de que es tractava...

  • Comentari[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 30-07-2022 | Valoració: 10

    Relat molt interessant i en certa manera suggeridor.
    Agraeixo el teu comentari al meu Relat.
    Salutacions.

  • era més fàcil[Ofensiu]
    Atlantis | 27-07-2022

    Abans era més fàcil!!! Ara hi ha tantes marques que et desorienten. Com diu el Kefas com el iogurts!!!

    Bon diàleg, ple d’humor.

    T’agraeixo els teus comentaris. Ens anirem llegint.


  • Agraïment[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 26-07-2022

    Moltíssimes gràcies per aquestes paraules tan motivadores i engrescadores sobre el relat Desig o Seducció. M'en alegro molt que t'hagi agradat

    Cordialment

    Rosa

  • Correcció [Ofensiu]
    Prou bé | 25-07-2022

    ...quant a buscar al Durex

  • Decidit i mig perdut...[Ofensiu]
    Prou bé | 25-07-2022

    ...el vas conduint fins a trobar el que busca!
    Molt divertit, diàlegs enginyosos i quant a bus-VAO al Durex... no sé, ja m'ho crec, et faig confiança.
    Gràcies per divertir i fer somriure amb qualitat relataire!

    Amb total cordialitat

  • kefas | 25-07-2022

    Tota l'estona he estat tremolant mentre pensava que es tractava de iogurts. Cada vegada que torno al súper, si no els han canviat de posició, els han canviat de color o han aparegut noves varietats o marques. I en la relació del relat no en reconeixia cap.
    Des que estic pel tema de la sostenibilitat, de preservatius de goma no en gasto. Me'ls faig de ganxet, amb els punts ben apretadets. I cap pega. Són l'anticonceptiu perfecte. Quan me'l poso, la meva companya fuig esperitada.

  • Quin entrellat[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 24-07-2022

    He viscut i visualitzat tot el relat amb un somriure , intentant esbrinar que caram volia aquest client, encara que es veia per on anaven els trets.
    Que bé ho he passat. Gràcies !!!

    Cordialment

    Rosa

  • Narrant allò inenarrable.[Ofensiu]
    Joan Colom | 23-07-2022 | Valoració: 10

    La sorpresa final no ho és tant, perquè a poc de començar el lector ja s’olora de què va, però tampoc t’ho jugues tot a aquesta carta, que crec més un pretext per donar curs a un diàleg hilarant. Decididament, ets el rei dels diàlegs.

    Pel que fa als bous embolats, ja em va semblar indecent que la Generalitat prohibís la tauromaquia preservant, però, els diferents tipus de tortura associats als correbous. Se me’n fot que tinguin els origens a la civilització minoica, que estiguin arrelades en algunes comarques i que siguin catalaníssssimes. Més antic és el canibalisme ritual i no el seguim practicant.

  • Missió impossible[Ofensiu]
    Marina i punt | 23-07-2022

    Llàstima no poder posar-hi música al teu relat, sens dubte seria la de la pel·lícula “missió impossible”. M’agrada com jugues amb les paraules.
    Agraïda pel teu comentari al meu relat. No sempre és fàcil veure l’ampolla mig plena.

    Salutacions

  • Natural comfort[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 23-07-2022 | Valoració: 10

    Ostres, quin seguit de paraules comercials en aquest relat! Un bon exercici el que ens proposes. N'he posat una al titola... vull dir títol (en què estaria pensant?) Humor de primera, Lluís. No perdis mai la creativitat i l'ingeni! Una forta abraçada.

    Aleix

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de llpages

llpages

228 Relats

1006 Comentaris

296905 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona l'any 1964. Sóc químic i treballo a la indústria farmacèutica catalana. A banda d'escriure, sóc un gran aficionat als escacs, la música clàssica, el jazz i el col·leccionisme de llibres antics de química. Els relats humorístics són els meus preferits, potser perquè són els més difícils d'escriure.