Detall intervenció

Visiteu el meu blog!

Intervenció de: Perestroika | 30-10-2010


Estimats i estimades.. per una de les assignatures de la carrera he de mantenir actiu un blog durant 3 setmanes. I aquest, ha d'estar centrat en un col·lectiu concret en risc a marginació social, amb dificultats..etc. El professor valorarà les visites i comentaris, així que us convido a fer-hi una ullada.

Moltíssimes gràcies,

Peres


http://obrimelsullsalmon.blogspot.com/2010_10_01_archive.html


Respostes

  • hola peres... he fet un comentari al teu blog -espero que el teu professor faci les valoracions de manera favorable per a tu-una abraçada ben literaria...n+
    Marc Freixas | 31/10/2010 a les 10:30

    • RE: hola peres... he fet un comentari al teu blog -espero que el teu professor faci les valoracions de manera favorable per a tu-una abraçada ben literaria...n+
      Perestroika | 31/10/2010 a les 11:57

      Marc! Moltíssimes gràcies =) a banda del que pugui repercutir a la nota, o el que el professor tingui en compte, per a mi és un luxe que el llegiu, i m'aneu orientant sobre si plantejo bé o no el que vull dir, si ho faig arribar,si trio bé el tema.. Gràcies de nou! i una forta abraçada!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.