Detall intervenció

“Ventall d'haikus” d'Anna Rispau

Intervenció de: Sergi G. Oset | 28-01-2012

Estimades amigues i estimats amics, L'Anna Rispau i Falgàs, relataire i associada de l'ARC, publica el seu primer llibre de poemes: "Ventall d'haikus".

El recull compta amb una sel·lecció de 42 haikus de l'autora i les magnífiques il·lustracions i fotografies d'un bon grup d'artistes (molts d'ells companys de RC).
Us deixo l'enllaç a la pàgina de facebook del llibre on podreu trobar més informació sobre el llibre i com adquirir-lo.

Ventall d'haikus a facebook


No deixeu passar l'oportunitat de donar el vostre suport a una de les nostres associades i de fer una ullada a aquest interessant llibre.
Una abraçada. ^_^
Neville.


Respostes

  • RE: “Ventall d'haikus” d'Anna Rispau
    Anna Rispau | 29/01/2012 a les 02:10
    Estimats amics relataires,
    Sempre havia sentit que un llibrees gesta,es pareix...això comporta bellesa i dolor.
    Aquest llibre "Ventall d'haikus"em va arribar el dijousdia 26, embolcallat en una caixa de cartró portat per una gavina missatgera.
    Imagineu-vos la cara que vaig posar quan no sabia absolutament res de tan gran sorpresa.
    Es tracta d'un llibre preciós i l'emoció i la gratitud que sento per tots els que l'heu fet possible és tan gran que encara busco la manera de poder-vos-ho agrair.
    Moltíssims heu col.laborat amb il.lustracionsi fotografies precioses, amb punts de llibre (Gràcies Joan Gausachs!) i econòmicament per fer realitat el quejas'ha convertit enun lema: UN SOMNI PER ACARONAR UNA ESPERANÇA.

    És tan i tan gran elque heu fet entretots i el que seguiu fent, que cada cop que us vull donar les gràcies, se'm paral.litzenels dits,se'm posa un nus a lagola i se m'inunden els ulls de llàgrimes.
    Mai no us podré agrair prou aquest immens regal. El que heu fet no té preu.
    Amb 42 haikus robats secretament heu construït un tresor on hi heu abocat cada unde vosaltres un brisall del vostre cor. Aquest llibre, per ami és una joia perquè hi ha la petjada i el batec de tots vosaltres. Voldria que us el sentíssiu vostre, perquè sense les vostres mans guiades pel vostre cor, avui no el podria acariciar.

    Tot el que us digui és poc...I la feina que la Llibre, Mar i Neville (Sílvia,Montse i Sergi) estan duent a terme, embolcallats per tots vosaltres és tan i tan immensa que tan sols és comparable a una bellíssima constel.lació d'astres, a un Univers de solidaritat infinita.

    Gràciesde tot cor a tots,esperoque elsmeus haikus no us decebin,el pròleg del Carles Duarte i les vostres il.lustracionsno ho faran perquè són veritables joies,així com l'edició del'editorial Meteora.

    Plego perquè l'emoció no em deixa seguir....
    GRÀCIES DES DELS MÉS PREGONS DELS MEUS LABERINTS.
    UN VENTALL DE PETONS QUE ENCENGUI ELS SOMNIS EN LANIT.
    Anna.
    • RE: RE: “Ventall d'haikus” d'Anna Rispau
      Joan Gausachs i Marí | 30/01/2012 a les 15:49
      He recollit la llàgrima que em correspon.
      Gràcies, a tu, per les teves paraules i comparteixo la teva alegria.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.