Detall intervenció

Una història ...

Intervenció de: Sorneguer | 30-04-2010


Us explico una història de ficció mentre espero que es desencalli un assumpte de feina.

En un ajuntament (posem que es diu el Picarol) decideixen fer un acte festiu per a recaudar fons amb motiu del terratremol d'Haiti. S'organitza un encontre esportiu entre el club de basquet del Picarol i un dels grans (posem la Pinya). Això comporta un gran moviment de propaganda, informació, petites despeses per tenir el camp i els vestuaris preparats... Molta feina per als treballadors de l'ajuntament.
Es decideix convidar a un berenar als jugadors dels dos equips, entrenadors, acompanyants i altres persones que han participat en l'organització. Això representa unes 70 persones tirant llarg. El regidor d'esports contrata un càtering (no poden quedar malament que ve la Pinya!) i encarrega menjar divers de picar i 600 entrepans...tot això prescindint dels treballadors de l'ajuntament que porten l'organització d'events esportius.

El dia del partit tot és un èxit, hi ha moltes fotos i surt a tots els diaris de la comarca (la Baixa Sornegueria) i a alguns nacionals. També hi ha força públic per a un poble petit com és el Picarol... al final es recauden exactament 1028 euros.
Els jugadors, organitzadors, polítics, senyores de la neteja i altres que passaven per allà endrapen de mala manera...molts s'emporten entrepans a casa... tot i així la meitat del menjar acaba a les escombraries.

Quan arriba la factura del berenar puja 800 euros. Llavors els responsables de l'ajuntament s'indignen i li busquen les pessigolles als treballadors...aquests asseguren que ells no van fer l'encàrrec i que
es busqui qui ho va fer. Quan la recerca de responsabilitats arriba al regidor tot s'acaba i ja no se sap res més de l'assumpte.
Per cert els polítics són d'aquells molt socials i que encara hi creuen. que a més van donant lliçons d'hoenestedat i trasparència.

Un sorneguer.

---Per si algú lliga caps, i s'adona qui s'amaga darrere el nick Sorneguer he de dir allò de les pel·licules americanes: "Això és ficció i qualsevol semblança amb la realitat és pura casualitat". Que no vull que ningú em busqui les puces o els picarols.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.