Detall intervenció

Uf! pel que veig...

Intervenció de: llLlibertatll | 16-08-2006


la majoria d'autors que he llegit treuen bones notes... pot ser aquesta web és per gent amb facilitat pels estudis?
Jo reconec que no trec sempre 10 i 9, sinó que vaig variant de notes, i per treure-les altes m'hi haig d'esforçar bastant...
La veritat, llegir que tots teniu facilitats fa que em senti com a que no encaixo...


Respostes

  • RE: Uf! pel que veig...
    jordi domènech i arnau | 16/08/2006 a les 01:42

    Les notes depenen del lloc que estudiïs i moltes vegades no són significatives, moltes vegades he vist alumnes amb capacitats extraordinàries que no treien notes gaire altes, precisament per no emmotllar-se a un sistema determinat.
    Especialment en les matèries més humanístiques que són les que per aquí dominen.
    Sóc pare, i més d'un cop he vist absolutes barbaritats en notes dels meus fils, en els dos sentits, des d'un treball totalment inventat que col·laba i treia un excel·lent a un treball de recerca experimental absolutament original i currat, que treia una nota mitjaneta amb tot ple d'anotacions del professor, que li havia tocat avaluar una cosa d'un tema que òbviament no entenia.
    A més cada persona, jove o gran, té la llibertat, mentre compleixi uns mínims, per dirigir els seus esforços als temes que més li interessin, que no necessàriament són treure bones notes.
    Un dia faré un relat de perquè vaig treure un 5,5 en l'examen que seria l'equivalent a la selectivitat actual, ho vaig esbrinar més de trenta anys després dels fets. (el company al que li vaig passar l'examen en brut després de lliurar el meu, va treure un 10, 30 anys de misteri finalment resolts)

    • RE: RE: Uf! pel que veig...
      llLlibertatll | 16/08/2006 a les 10:43

      Gràcies pels ànims, suposo que ara que començaré el que m'agrada, tindré més facilitats, ja que m'hi sentiré a gust amb el que estudiaré.
      Amb el treball de recerca em va passar una cosa semblant...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.